COCOA BROWN 1H TAN REVIEW

När jag var i Umeå i början av månaden skuttade jag in till Lyko och kom ut med en ny brun utan sol. Jag är ju en flitig användare av brun utan sol i alla dess former, men denna från Cocoa Brown har jag inte testat förut! Har deras Instant tan bronzing gel som ni ser längst bak i korgen så jag har ju testat på märket, men inte just denna populära 1 hour tan mousse.

Tror jag betalade 119kr för den vilket är ett väldigt bra pris!

Så vad tycker jag om den nu då? Efter ca. 1 månads användning känner jag ändå att jag kan ge en ganska bra recension när jag har fått testa den ordentligt flera gånger. Överlag är jag väldigt nöjd, men jag kan dra en liten lista med franska streck om vad jag tycker om den.

- Jag älskar konsistensen! Det kommer kanske inte fram på bild men det är inte som ett vanligt skum, andra brun utan sol mousser jag har testat har varit mer bubbligt skum om ni förstår, denna är mer.. bouncy? Det där kanske makes no sense men kanske någon förstår hur jag menar, jag älskar iallafall känslan på själva mousset.

- Man måste skaka ordentligt och hålla den upp-och-ner för att få ut något, jag slösade ganska mycket produkt i början innan jag kom underfund med hur man skulle göra hehe.. Men det har väl att göra just med konsistensen.

- Den torkar väldigt snabbt. Vilket är både bra och dålig enligt mig, det är bra för att man kan klä på sig snabbt efteråt eller kasta sig i soffan utan att göra allting orange, men det är lite jobbigt när man applicerar för man måste verkligen vara snabb på handen för att det inte ska bli fläckigt eftersom det torkar in i huden snabbt.

- Väglednings-färgen är inte så mörk. Den är nog mörk så att man ser var man applicerar (vilket är själva pointen) men jag är van med att det är mörkare direkt man applicerar. Men det är ju bara en vanesak och något som såklart skiljer från produkt till produkt.

- En annan sak jag reagerade på är att jag vet inte riktigt om det där med ''1 hour tan'' stämmer, jag tycker nog att den behöver 4-5h för att få maximal färg. Efter 1 timme är det nog inte ''full effekt'' enligt mig, men det är nog inget som stör mig. Är ju ändå van med att man behöver ha på brun utan sol några timmar.

- Den luktar väldigt gott både när man applicerar den och även när den har varit på några timmar. Något av det värsta som finns är ju att sova med brun utan sol när man liksom blir varm och den börjar lukta typisk brun utan sol, det luktar sååå äckligt men denna är faktiskt helt okej på den fronten!


Så överlag är jag riktigt nöjd med den, sträcker mig oftare efter denna än efter min från Sunkissed för tillfället. Kommer absolut köpa denna igen när jag har vägarna förbi ställen där den finns, vad jag vet finns det inte i Vasa iallafall, men som sagt så finns den i Umeå på Lyko och såklart att beställas från diverse hemsidor!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

Märta,
Jag har också använt denna! Jag gillar den väldigt mycket 😊
martas.blogg.se