CARLI BYBEL PALETTE

Jag har helt glömt bort att skriva om min kära Carli bybel palett som jag köpte i Florida, jag visade ju den i min haul men sen tror jag inte att det har fått desto mer uppmärksamhet. Jag köpte den iallafall efter många om och men på vår sista dag där, hade tänkt köpa en annan istället men det blev denna. Tror jag betalade ca. 24$ för den vilket är runt 20€. Ögonskuggspaletter hör till en av de saker som jag ofta är skeptiska mot om dom är allt för billiga, så denna var lite på gränsen enligt mig. Andra produkter är det inte alls samma sak med, men jag har varit med om så många paletter som varit billiga och sjukt dåliga så det är väl nog därför jag är lite skeptisk om dom är under 20-lappen.

Paletten innehåller iallafall 15st ögonskuggor och 6st highlighters/bronzers. Ögonskuggorna är precis så som jag vill att ögonskuggor ska vara, krämiga, pigmenterade och lätta att blanda ut. Tycker också att urvalet färger är riktigt passligt, jag är ju verkligen en sucker för varma toner, men gillar även att det finns lite kallare toner att leka med.

Mina favoriter är den brun-orangea i mitten högst upp och den glittriga till höger om den, vet inte om det framkommer på bild men den är rätt så rosa i tonen, så fin! Highlightskuggorna är också väldigt pigmenterade och jag gillar att det finns både ljusare och mörkare som man kan leka med. Har också använt dom som ögonskuggor!

Så, för sitt rätt så billiga pris är den verkligen helt otroligt. Jag har en liknande palett från The balm som är dubbelt dyrare och har nästan samma skuggor men som inte alls är lika bra enligt mig.

cocopanda finns den för 19,45€ just nu, väldigt bra pris med tanke på att man ändå får 21st olika skuggor att leka med!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer