BILDERNA MAN INTE VILL LÄGGA UPP - FLORIDA EDITION

För ungefär en månad en bjöd jag er på lite bilder som jag vanligtvis skulle ha raderat, alltså bilder som inte blev så bra. Icke bloggvänliga bilder kan vi säga! När vi var på resa tvingade jag diverse familjemedlemmar att fota mig nästan varje dag, och det är kanske inte deras favorite thing to do men sånt får man tåla när man reser med mig. Gotta get my outfitpics liksom :-) Skämt å sido, men som ni förstår blev det taget en hel del bilder, och även en hel del bilder som blev... lite sämre hehe.

Här ovan ser ni exempel på hur 70% av bilderna ser ut när min bror fotar mig, han har fett bra fotokunskaper men aningen kort tålamod så varje gång jag bad honom ta en bild på mig höll han in knappen på kameran så det tog typ 200 bilder, haha. Ganska smart dock för några av bilderna blev ju bra, men de flesta såg ut i stil med dessa. Här sa jag typ ''jaja nu räcker det'' och försökte ta telefon, snyggt.

Dessa bilder tog mamma, jag hittade en så fin trappa vid vårt hotell i Inverness. Tyckte det blev så fint med palmen i bakgrunden! Mamma kör dock på en annan taktik, hon tar typ 5 bilder och oftast blundar jag, eller pratar på alla. Här drar jag upp byxorna på en, och på den andra ser jag ut som en sexåring som är påväg på sin första skoldag. Cute.

Det här är gruppbilder som mamma har tagit (har såklart beskärt dom) och jag har ingen aning vad jag håller på med här? Förklarar något och... dricker? Oklart.

Här är också två bilder mamma har tagit, ser ut som en gammal tant på bilden till vänster haha.. Tuggar choklad gör jag också! Poolbilden är också ett exempel på när jag typ säger ''gå längre bak'' eller ''sväng på kameran'' och såklart tar mamma en bild just när jag pratar. Men som tur blir det ju nog också några bra bilder mellan varven :-)

Två sjukt oklara bilder. Till vänster försökte jag typ visa att drinken var lika stor som mitt huvud (not even close haha) och till höger kliar jag mig på näsan. Hoppas innerligt att jag inte alltid ser ut sådär när jag kliar mig på näsan, ser ju inte precis så charmig ut.

Bilderna är otroligt fina i sig men jag vet inte riktigt vad jag håller på med här heller. På vänstra bilden står jag bara och grinar och till höger försökte jag väl klättra upp på palmen, som inte gick så bra. Vilket kanske inte är så konstigt eftersom den var brant som bara vad hehe.

3/150 bilder min bror tog när jag spelade fotboll på stranden vid Honeymoon Island statepark. Det var MÅNGA av dom bilderna som fick en att börja skratta kan jag säga. Ser ju inte så smidig ut på dessa bilder precis.

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså WOW vilka fantastiska bilder!! <3
nouw.com/matildaberlin