BATATGRYTA & EN UPDATE

Oj oj oj hörni vilken god gryta jag slängde ihop igår! Jag har gjort en liknande för lääänge sen och igår hade jag brist på matlagningsinspiration så det kändes rimligt att slänga ihop en gryta med lite allt möjligt i. Perfekta lösningen när man inte orkar tänka :-)

Jag kokade tärningar av batat och röda linser i en kastrull och medan det kokade skar jag gul lök, vitlök och chili som jag fräste i en kastrull. Sen hällde jag i en burk kokosmjölk, en burk kikärter, lite matlagningsgrädde och kryddade med massor av olika starka kryddor innan jag slutligen slängde i batat-bitarna och linserna. Servera med ris och njuuut because this shit tastes amazing!

Nackdelen med att det är mycket ingredienser är ju att köket alltid ser ut som ett bombnedslag, eller to be honest ser det ut så varje gång jag lagar mat haha.. Vet inte var det är med mig men det gååår inte att hålla det städat MEDAN man lagar maten. Det går bara inte.

Annars då? Halva veckan har typ gått och det känns verkligen som att den aldrig kommer ta slut. Men, ikväll ska jag iallafall sova hos mamma och pappa så det kommer bli roligt! Så jag ska försöka kämpa på några dagar till innan det blir helg, ser verkligen framemot helgen för att 1. Vi har lite roligt program inbokat och 2. För att jag verkligen ska försöka ta det luuugnt den övriga tiden när vi inte har program. Förra helgen var as-rolig men jag hann liksom aldrig andas ut, så det ska jag verkligen försöka göra denna helg. Men nu är det dags att börja hoppa i kläderna och ta mig till jobbet, hoppas ni får en riktigt fin onsdag!


Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer