BÄSTA BÄSTA JUNI

Hej på er! Hoppas ni har det bra! Jag har verkligen levt mitt bästa liv de senaste veckorna och tänkte bara kika in här med en liten update.

Jag och mamma spenderade ju 10 dagar i kroatien i början av juni och det var verkligen heeeelt fantastiskt. Jag ska försöka sammanfatta resan i några inlägg som borde komma upp inom snar framtid, jag vill dels dela med mig av lite tips till er men vill också föreviga resan för min egen skull så jag kan bläddra tillbaka och läsa om det i framtiden. Så kika in dom närmsta dagarna om ni vill läsa mer om vår resa!

Det kändes faktiskt helt bra att komma tillbaka till verkligheten också, jag har jobbat några dagar men också varit ledig en hel del nu i juni. Jag tror att jag nämnde det tidigare i vår att jag ska jobba i salongen i sommar, alltså i samma salong jag jobbade i under mina 2,5 år som frisör. Det har varit riktigt roligt att få färga och klippa igen, så det ska bli kul att få göra det även hela juni.

Och när jag inte har jobbat så har jag bara chillat här hemma, solat, och umgåtts med vännerna. Det har varit väldigt mycket partaj, men roligt har vi haft! Sitter i skrivande stund och mår som ett as efter en lite väl livlig midsommarhelg, men det är smällar man får ta :-)

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer