ATT VARVA NER

Två bilder från lördagen! Vi bestämde oss i sista minut för att åka på en hemmafest och det var ett riktigt bra beslut, hade riktigt roligt faktiskt! Som vanligt cyklade vi hem, blev väl 11km vilket var liiite jobbigt eftersom växlarna på min cykel är sönder hehe.. men det var fint väder sådär 5 på morgonen iallafall och det var väldigt varmt hela natten vilket var trevligt!

Jag har ju haft fyra dagar ledigt nu och dessa dagar har känt mer som semester än vad de två veckorna semester jag faktiskt hade. Kan ju bero på att jag verkligen har tagit mig tiden att bara vara, sova ut (det är nog lääänge sen jag har sovit så mycket som jag har gjort denna helg) och framförallt haft tid att bara vara hemma. Har städat och fixat massa saker jag länge har tänkt på, men inte haft tid för så det känns väldigt bra att ha fått det gjort.

Är iallafall väldigt glad över dessa dagar och det känns som att det var precis vad jag behövde, några dagar utan planer. Jag skulle nog ljuga om jag skulle säga att jag har haft det bra de senaste veckorna, det har verkligen varit lite för mycket av allt. Att mina planer för hösten fortfarande är väldigt oklara har ju såklart bidragit till en hel del stress, men jag försöker att inte stressa sönder mig över det. Mitt livsmotto är ju det löser sig och det kommer det ju såklart göra, men jag gillar ju nog att ha saker på det klara. Men jag har ju iallafall haft tid att ventilera och varva ner lite dom här dagarna nu så det känns som att jag är lite mer samlad nu iallafall.

Så, nu tar vi nya tag med en ny vecka och ser vart det bär!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer