ÅRSRESUME DEL 2

MAJ- AUGUSTI

I början av Maj kom Daniela & Karro för att checka in vårt hus och i vanlig ordning äta tacogratäng!

Andra helgen i maj är fortfarande en av sommarens bästa helger, som jag minns allra bäst. Det var SOMMARVÄDER, helt vindstilla och vi samlade hela gänget och hoppade i en båt, första gången för säsongen för mig. Så jäkla skön känsla att glida fram på vattnet i perfekt väder. Vi for iallafall till Lars Björkarsskär och grillade och bara hade det gött.

Dagen efter var det lördag och vi skulle på inflyttningsfest! Det var också en så fantastiskt rolig kväll, vi cyklade hem i soluppgången och skrattade så vi knappt kunde cykla rakt. Denna kväll pratas det fortfarande om regelbundet, det var verkligen ett riktigt äventyr.

I mitten av maj var det dags föööör... min födelsedagshelg!!! Det inleddes med brunch med Jimmy & Edvin, och på kvällen blev det en födelsedagsfest man sent glömmer.

I början av juni gjorde jag väl inte så mycket speciellt, hängde mycket med vännerna, båtade och så var jag hundvakt åt baloo en helg.

En annan kväll jag också minns väldigt bra är en lördag mitt i Juni när jag, Ullis och Nenni körde en ordentlig utekväll. Det var så varmt och vi njöt som tusan på förfesten och sen dansade vi loss tills solen gick upp. Sen mötte jag upp mina killkompisar och så båtade vi hem, sisådär 4 på morgonen. Helt fantastiskt.

Helgen där på var det midsommar, vilket jag seriöst inte har en enda bild från. Not even kidding :-)

Men, helgen efter midsommar bar det av till Alastaro! Eller jag var där från onsdag-söndag och det var så härligt. Njöt varje sekund. Jag mår så bra av att hänga på race, det är alltid så skön stämning där.

Även denna sommar blev det mer eller mindre party varje helg, och här har vi några bilder från en helg i början av Juli. Här hade jag just fixat fransförlängning och jag kände mig sååå fin i det!! Funderar starkt på att göra det igen.

I slutet av Juli var det dags för sommarens bääästa helg: Norrskärsdansin! Det är seriöst alltid sommarens höjdpunkt, och vi hade sån jäkla tur med vädret. Det slog mig ännu en gång hur bra man kan må i sällskap av sina bästa vänner, liksom det finns inte många människor jag frivilligt skulle bosätta mig på en ö mitt i havet med om man säger så :-) Men roligt hade vi, solbrända blev vi och många nya minnen skapades!

Juli månad överlag var ju helt fantastisk, vädret kunde verkligen inte bli bättre. Jag jobbade dock stora delar av Juli men tog vara på varje minut jag inte jobbade, det blev många kvällsdopp efter jobbet och båtturer på kvällarna. Tog verkligen vara på varje sekund av den fina sommaren, vilket jag är såå glad över nu i efterhand.

I mitten av augusti var jag på avskedsmiddag med min chef, jag sa ju upp mig i mitten av sommaren och den 10.8 var min sista dag på salongen. Jag minns så bra hur galet det kändes, jag sa ju upp mig utan att ha någon plan för hösten och det kändes nog bra, men samtidigt så himla läskigt. Men jag minns att jag bara tänkte att det löser sig one way or another, och det var väl nog det tankesättet som gjorde att jag kunde hålla mig lugn.

Men jag fick verkligen kliva ur min comfortzone, men oj vad jag är glad att jag gjorde det.

Sista delen av resumén kommer upp imorgon!

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer