ÅRSRESUME DEL 1

JANUARI - APRIL

Så här såg jag ut på nyår ifjol, som för övrigt nog var ett av de sämsta nyåren i mitt liv tror jag. Man ba, bra början på en årsresume! :-) Men, nytt år blev det iallafall fastän det inte började på bästa sätt.

Året började iallafall väldigt.. grönt! Jag fick en juicemaskin i julklapp av Jimmy och gjorde alla möjliga juicer and shit. Städade också bort julen och köpte fett mycket blommor och grönt som jag pyntade lägenheten med.

I januari jobbade jag faktiskt väldigt mycket, minns att det var vääldigt mycket kunder. Vi flyttade också salongen i slutet av Januari vilket tog mycket tid och jobb, så jobbmässigt var Januari väldigt tungt.

Jag färgade även håret rosa, igen! Det blev riktigt drömmigt, synd bara att rosa färger inte håller så bra.

Ett annat roligt minne från Januari är nog denna fantastiskt roliga vinkväll. Vet som inte ens vad det var som gjorde den så bra, men det var verkligen bara en helt fantastisk kväll. Dagen efter låg jag på wc-golvet och... inte mådde så bra typ 15min före jag skulle på brunch. Jäkligt oklart, men oj oj vilken rolig kväll det var.

I slutet av Januari fyllde min käre bror år, och vi brukar alltid åka och äta till Amarillo när han fyller. Det var första gången jag åt i deras nya utrymmen, riktigt fint var det!

Första helgen i februari var det buller och bång! Daniela och Karro kom över på lite tacos, dagen efter var det party så det stod härliga till. Minns också att det var helt fruktansvärt kallt, riktigt vinterväder.

Vi firade alla hjärtans dag med tacos och choklad, väldigt mysigt! Vi brukar aldrig fira så mycket men det är ju alltid trevligt att äta lite gott mitt i veckan och fira kärleken.

När jag tänker på februari 2018 tänker jag bara på två saker: stress och kaos. Får faktiskt lite ångest när jag tänker på den perioden, det var seriöst så fruktansvärt jobbigt. Vi packade ner en hel lägenhet och det höll vi på med i en månad innan vi ens flyttade, sen städade vi i 2 veckor eftersom det var så jääkla smutsigt i nya huset. Sen när städningen var klar höll vi på och fixa allt i ordning vilket också tog jäkligt länge, och sen for vi på resa och kom hem till ett halv-kaotiskt hem. Så, vi levde liksom i flyttlådor och väskor från mitten av Januari till början av April, usch usch usch.

Sen släppte vi allt och stack iväg till Florida i 2-3 veckor. En faaantastisk resa som ni nog har fått höra väldigt mycket om, så tror jag inte behöver berätta mer om den resan, ni hittar en helt egen kategori om den ifall ni vill läsa mera.

Kom hem från Florida i slutet av mars, rätt så utvilad och taggad på resten av våren. Vårt hem började ta form och det kändes vårigt, vi fixade stora frukostar varje helgmorgon och njöt av att bo på landet.

Sen jävlar hände det grejer! Jag gick och blev brunett! Efter 2 år som blondin! Har verkligen inte ångrat mig en endaste gång, jag trivs så himla bra i mörkt.

I mitten av april gick jag och Daniela på ett mycket trevligt event vid Loftet! Det var verkligen VÅR i luften då.

I april fick jag också ett väldigt sug efter nya vårkläder, beställde världens finaste jacka från Chiquelle och även en byxdress från Andreas kollektion för NA-KD, som jag tyvärr inte gillade och skickade tillbaks.

Stay tuned för del 2, maj-augusti.

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer