9 SNABBA

Vad funderar du på just nu? Vad jag ska klä på mig/hur mycket kläder man behöver för att spendera 2h i skogen nu på morgonen. Det har varit riktigt kallt inatt och jag har stora delar av mina vinterkläder hos mamma och pappa, så det klurar jag på nu. Ska försöka att inte frysa ihjäl :-)

Senaste köp? Förutom mat och sånt köpte jag ett par supersnygga stövlar förra veckan! Har spelat in en haul som jag ska försöka redigera så fort som möjligt så då får ni se dom!

Dagens tråkigaste? Att jag högst troligt behöver skrapa rutorna på bilen. Usch, tanken av att behöva göra det dagligen nu i cirka ett halvt år känns inte så bra...

Vad gjorde du idag för exakt ett år sedan? För ett år sen idag bodde vi i lägenheten, jag jobbade som frisör och jag hade blont hår. Haha, verkligen motsatsen till hur det ser ut nu. När jag bläddrade bak i arkivet såg jag inte att jag hade gjort så mycket speciellt 24 oktober 2017, men min uppdatering var iallafall on point. Såg ut att snitta två inlägg om dagen i oktober i fjol, får nog steppa upp mitt game nu känner jag!

Vad har du ätit idag? Det är morgon nu när jag skriver detta, så till frukost åt jag en skål med yogurt och mysli samt två majskakor. Självklart kaffe till!

Vad googlade du senast? Imorse när jag låg i sängen googlade jag ''soluppgång december finland'' för att kolla hur sent solen går upp före det svänger igen, jag är verkligen besatt av att hålla koll på soluppgången och nedgången. Tycker det är så intressant att följa med. Så om någon är intresserad av resultatet på min googling så går solen upp 10:13 som senast före det svänger igen 23 december :-)

Ett barndomsminne? Det här är väl inget roligt minne men en sak som jag inte vet om jag har berättat om är när jag var kanske 4-5 år och höll på att bli blind? Jag satt hemma och pysslade och skulle klippa något när jag på något vänster vis påtade saxen i ögat på mig själv, som tur var så blev det ingen fullträff så jag klarade mig utan några synproblem. Minns att jag behövde ha en lapp för ögat på julfesten, såg väl ut som en pirat haha..

När blev du starstruck senast? Var tvungen att tänka ett bra tag på denna, men tror det var på Arlanda när vi kom hem från Florida när jag såg Robin och Julia, Realityshow paret. Eller vet inte om jag blev starstrucked egentligen, blev typ mest arg när jag kom att tänka på deras video dom gjorde en gång i tiden när han behandlade henne som skit hehe... (Den kan ni se här) känsliga tittare varnas dock :-)))

Planer för resten av veckan? Nu är det onsdag så veckan börjar ju så småningom lida mot sitt slut, men jag har faktiskt inga planer varken för det som är kvar av veckan eller helgen! Ser dock framemot en helg utan planer, dock är det ju halloween så något lär vi ju hitta på.


Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer