53 DAGAR SENARE

Okej huuur börjar man ett inlägg när det är 53 dagar sen man senast skrev något? Mycket mycket bra fråga hörni :-) Aja, i'm just gonna cut the crap och säga hej på er! Hoppas ni lever och mår bra! Jag har levt loppan och haft historiens längsta bloggpaus, men jag måste ändå säga att det har varit väldigt skönt. Jag känner faktiskt att jag har mått bra av att ha lite paus, så mig har det inte gått någon nöd på!

Nu kanske ni undrar vad jag har gjort under tiden jag inte har bloggat, och tyvärr har jag inte gjort något intressant. Jag har jobbat as usual, tränat väldigt mycket och bara försökt få livet att gå ihop. Jag har nog haft en ganska stor svacka nu under våren och inte riktigt känt mig på topp, men jag hoppas att det svänger så småningom.

Jag har nu iallafall lite roliga saker att se framemot som helt säkert kommer pigga upp lite, det är lite mer än 1 vecka till min födelsedag, lite mer än 3 veckor kvar på dagis innan jag återgår till salongen (!!!) över sommaren, och lite på 4 veckor tills jag och mamma åker på resa. Så good times ahead helt enkelt!

Slängde in några selfies/outfitbilder från senaste veckorna också. Jag har färgat mitt hår lite mörkare igen och jag trivs såå bra. Inser nu också att jag kanske borde försöka slänga in andra färger än svart, vitt och rött i mina outfits... :-)

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer