5 SAKER DU KANSKE INTE VISSTE OM MIG

Tycker det är länge sen jag har gjort en good old' x antal saker du inte visste om mig, så här kommer det en liten lista på fem stycken saker du kanske inte visste om mig!

1. Jag kan teckenspråk. Jag lärde mig det när jag var kanske 10-11 år, minns att vi satt och övade i bussen på väg på alla träningsläger till Lappland, så då jag lärde mig alfabetet och det sitter fortfarande! Jag minns också att jag lärde mig många ''kommandon'' eller vad man ska kalla det, men dom har jag tyvärr glömt. Men jag skulle nog kunna kommunicera lite med hjälp av alfabetet!

2. Jag har inte haft en dator på cirka 6 år. Det här är verkligen så sjukt, men det är helt sant. Senast jag ägde en egen dator var i högstadiet (typ år 2012) när jag köpte en mini-laptop, använde den väl i ett år innan jag blev störd på den lilla skärmen. Så sen det har jag inte ägt en egen dator, jag har bloggat 80% via mobilen och när jag bodde hemma lånade jag mammas och pappas dator. Ganska sjukt, MEN i torsdags tog jag äntligen tag i det och köpte mig en bärbar dator, så himla skönt!

3. Två av de bästa sakerna jag vet efter en lång dag är att 1. tvätta bort sminket och smörja in mig med en riktigt bra ansiktskräm och 2. att borsta håret. Tycker det är så skönt.

4. Jag har alltid haft svårt för att somna, men två saker som gör mig otroligt trött är först och främst ASMR, jag trodde verkligen inte det skulle vara något för mig men oh my god vad jag har somnat bra av ASMR videor. Dock inte såna när folk sitter och smaskar, får panik av den sorten men det finns massor av videor med andra ljud som är så himla avslappnande. En annan sak som jag alltid blir så trött av är när man ser t.ex en film där någon bäddar ner sig, ni vet när någon kryper ner i en stor fluffig säng och bäddar ner sig under täcket och släcker lampan, jag blir seriöst så sömnig av att kolla på sånt.

5. Jag sover med ett täcke som väger 9kg, det här låter verkligen så sjukt när man skriver det men så är det! Jag fick ju ett tyngdtäcke till födelsedagspresent och sen dess har jag sovit med det varje natt och det är såå skönt. Det väger alltså 9kg, så i början var man lite ovan men nu känns det verkligen exakt som ett vanligt täcke.

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer