2017 BUCKETLIST - HUR GICK DET?

I slutet av 2016 skrev jag en bucketlist för detta år på 14 punkter som jag tyckte kändes som bra mål och saker jag liksom ville uppfylla under år 2017. Kollade genom listan nu och konstaterade att jag kan checka av kanske.. 2-3 punkter? Först tänkte jag att jag helt enkelt har misslyckats men vid närmare eftertanke är jag ju faktiskt nöjd över detta år så jag känner mest: varför ska jag se det som ett misslyckande bara för att jag inte har levt enligt en lista som jag skrev för över ett år sen? Jag inser också nu att det här med att skriva mål för ett helt år framöver inte riktigt är min grej, jag skrev ju en bucketlist för december månad för några veckor sen och den ska jag också dela med mig av snart hur det gick med den, men jag tror att jag i framtiden kommer köra på det konceptet istället. Kortsiktiga mål som inte blir till en stress. Men här är vad som var på min bucketlist för år 2017.


1. Få 1000 prenumeranter på youtube - I slutet av 2016 när jag satte upp detta mål hade jag ju just vunnit årets youtuber på galan och var taggad på att göra massor av videor, men det avtog ganska snabbt. Har ju lagt upp endast 10 videor i år så det är ju kanske ganska tydligt att jag tappade intresset, så jag ligger på något på 500 prenumeranter. Men det gör inget!

2. Göra en liten personlig tatuering - Detta har jag tack och lov inte gjort, för jag vet fan inte ens om jag vill ha en tatuering. Någon gång kommer jag kanske göra en, men jag är glad att jag inte har gjort en i år ''bara för att''. Det känns ändå som en sak man kanske vill fundera på lite och inte bara spontant göra för att man har det på en bucketlist.

3. Se Freddy Kalas live - Check!

4. Inte färga håret på 4 månader - Detta har jag inte ens tänkt på, men nu har jag inte färgat håret sen slutet på september så det hinner väl inte riktigt bli fullt 4 månader.

5. Skida 100km på snö - Detta är typ det enda som stör mig att jag inte klarade, för 100km är inte ens så mycket och jag var så bra på gång men tror jag landade på 60-70km, men det var ju verkligen en dålig vinter och jag var sjuk mycket så det kan bero på det.

6. Försöka stressa mindre i vardagen - Jag skulle ljuga om jag skulle säga att jag har klarat detta. Jag har absolut försökt, vilket var målet, men ja.

7. Gå på en festival - Det blev inte heller av, men jag gjorde så mycket annat roligt i somras så det gör inget det heller.

8. Åka utomlands 1 gång (längre än till sverige) - Detta kan jag inte heller checka av, men förhoppningsvis blir det en resa snart även om det inte blir under 2017.

9. Läsa 10 böcker - Detta trodde jag verkligen skulle bli såååå lätt, vilket det också skulle ha varit om jag skulle ha ansträngt mig men tror jag har läst tre böcker detta år :-)))

10. Åka på roliga evenemang i sommar - Detta kan jag verkligen checka av! Typ det min sommar bestod av, roliga evenemang.

11. Alltid stå upp för mig själv - Det har jag nog gjort, men kanske inte i den mån jag hade tänkt. Får jobba vidare på det!

12. Äta veganskt sammanlagt 4 veckor under året - Näpp, men mer veganskt än vad jag annars äter har jag nog ätit, men inte 4 hela veckor.

13. Förnya största delen av min garderob - Jag har nog rensat ut en hel del men inte märkvärdigt mycket.

14. Unna mig själv 5st behandlingar - Tror jag har varit på massage 3 gånger, så inte denna heller kan checkas av.


Så, som ni märker är det inte många punkter jag kan checka av.

Men det gör inget, för som sagt så har jag ändå haft ett helt fantastiskt år.


Kram, Chevelle

Gillar