2 NYA TRÄNINGSTIGHTS

För någon vecka sen gjorde jag en liten beställning från... Gymshark! Jag har aldrig tidigare beställt något därifrån så det var faktiskt väldigt spännande när jag fick paketet. Jag beställde som ni ser två stycken träningstights, eftersom jag kände att jag verkligen var i behov av några nya par.

Jag tog ett par i en trevlig peach-färg och ett par svarta. Perfekt combo, lite färg som piggar upp nu i mörkret samt ett par svarta som passar till allt. Dom är olika modeller så dom sitter lite olika, men jag måste nog säga att jag har svårt att välja vilka som är mina favoriter. Dom peach-färgade är riktigt höga i midjan och är nog bekvämare när man faktiskt ska träna, men dom svarta kommer jag nog 100% bo i på jobbet, så båda kommer ju nog komma till användning iallafall.

Här ser ni hur dessa ser ut på, dom är alltså lite ombre-färgade vilket är väldigt trevligt. Här ser ni hur dom ser ut på bilden på hemsidan, men dom är nog inte riktigt så rosa som dom ser ut där utan lite mer åt orange-hållet. Men färgen är väldigt fin hur som!

Överlag skulle jag säga att tightsen är ganska stora i storlekarna, jag tog M i båda och har nog vanligtvis L i de flesta tights. Men M sitter riktigt bra, så jag skulle nog rekommendera er att gå ner en storlek.

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer

jenniblomqvist
jenniblomqvist,
Kul inlägg! Planerar själv på att beställa hem mina första Gymshark-plagg nu när Blackoutrean drar igång och har velat mycket ang storlekar. Tycker du tightsen fortfarande är "squat-proof" fastän du gick ner en storlek? 😊
nouw.com/jenniblomqvist
Amaliesonnesyn
Amaliesonnesyn,
Elsker disse tightsene!! 😃
nouw.com/amaliesonnesyn