10 BILDER FRÅN SENASTE TIDEN

1. Ett smink-kaos från förra helgen. Helt sjukt hur råddigt det ska bli bara för att man ska sminka sig?

2. En sjukt cool tröja jag hittade på Lindex, min första reaktion var ju verkligen wtf men när jag hade kollat på den en stund tyckte jag bara den var svincool. Är lite sugen på att köpa den faktiskt.

3. Världens bästa frukost: gröt med mommos äppelmos<3 hur kan något så enkelt vara så gott undrar jag.

4. En inte så pjåkig frukost heller, har verkligen fått dille på äggmackor och har ätit det mer eller mindre varje morgon de senaste veckorna. Gjorde också juice i min juicemaskin för första gången sen i våras tror jag.

5. Jag och mamma tog en fika i förra veckan, Aroma i Gw har blivit vårt ställe, och inte klagar jag inte för allt är ju nog otroligt gott där.

6. En frukost från i lördags, jag vaknade 07:16 av mig själv, på en lördag :-)

7. En outfit från fredagskvällen (bra ordning på det här inlägget, hoppar mellan dagarna som om det inte finns någon morgondag)

8. Samt sminket från i fredags! Gjorde en ''mjuk'' eyeliner istället för min vanliga, roligt med lite variation.

9. Gjorde en väldigt god omelett någon gång i helgen också, tror det var i lördags. Den innehöll iallafall ägg (hehe), rödlök, tomat, persilja, riven parmesan, massa kryddor och så stekte jag den i tryffelolja. Godaste omeletten jag har lagat på länge!

10. Igår var det farsdag<3 Vi har firat nästan hela helgen med 2x middag och 1x kaffe, och trevligt har det varit. Älskar den här bilden på mig och pappa. Här levde man nog livet när man fick sitta i pappas famn, dela på en glass och ha sin Chevelle-keps på hövvet.

Kram, Chevelle

Gillar

Kommentarer