Contains affiliate links

Hey venner

I dag har jeg valgt at fokusere på mine ønsker så i kan få noget inspi. Denne Line&Jo ørering kunne jeg havde så dum at køne på 40% i Lea Maria, men så dum som jeg var ville jeg vente og endte med ikke at få chancen. Dog er den stadig meget højt oppe på min ønskeliste. Denne Zadig&voltaire pung er virkelig en stor mangel i min taske. Den er lille, smart og er en perfekt størrelse. Lige nu bruger jeg en stor Balenciaga pung som bare er for stor. KYOTO TANGO....WOW jeg er helt vild med disse armbånd, de kan pifte en vært outfit op, især hvis man også adder denne OleLyngaard ring. Til dem der skal konfimeres har jeg denne GUCCI-taske som bare er sp flot. Den er klart på min ønskeliste sammen med den flotte CHANEL fra mit sidste opslag. Til sidst har jeg valgt denne Ganni bluse fordi jeg simpelthen bare synes den har de skønneste farver.

Håber at i fik en masse inspi til jeres næste køb.

KysKys CherrySpree

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så er julen desværre forbi... meeen det betyder ikke at vi jo ikke stadig kan nå at give os selv en lille julegave. Her i julen ønsker jeg mig altid penge, som i ALTID. Det er bare SÅ smart fordi man jo altid har et eller andet man går og lurer lidt på. Om det så er en Chanel taske eller en bluse fra ZARA, er det jo altid lækkert så at have råd til den. Jeg har derfor valgt nogle items, som kan være inspiration til nogle ting i kan købe til jer selv. Som i kan se på opslaget har jeg valgt at fokusere på lidt vinter-items da Danmark jo stadigvæk er pisse koldt. GANNI strikken er et forsøg på noget varmt og lækkert, som samtidig indebærer farver. Mens Chanel taksen og denne GANNI hue jo helt klart er mere mørke farver. Jeg synes at en Chanel taske er noget af det mest lækre og klassiske man kan få fat i, men en sommertaske ville jeg ikke kalde det. Når det nu er så koldt har jeg ihvertfald rigtig tør hud og derfor synes jeg også at det er vær at bruge penge på en lækker creme. Her er cremer og olier fra Aésop et rigtig godt bud.

ENDELIG har jeg fået anskaffet mig en Jo Marlone parfume, som jeg har ville have i hundrede år. De laver nogle fantastiske dufte og der er en duft for alle. Jeg har valgt en duft som jeg synes passer til min stil. Men tag helt klart ind og duft til dem.

Julekys fra CherrySpree

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har i dag lavet dette opslag fordi vi jo i morgen er halvvejs til den 24. december. Jeg rejser den 15 og kommer ikke tilbage før d. 30 (dagen før nytårsaften) Det bliver super dejligt at komme ud og rejse, men jeg kommer til a savne den danske jul. Den prisklasse jeg har valgt at fokusere på er måske høj for nogen og lav for andre, men jeg syntes det er nogle rigtig fede ting. Mange ad de ting som er på listen ønsker jeg mig selv. Jeg håber at i kunne få noget inspiration til jeres ønsker i år.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Her på de sidste har jeg ledt rigtig meget efter en hue. Og som sædvanlig sidder jeg altid og kigger på tøj-hjemmesider. Jeg ender inde på LoveStories hvor jeg finder denne fine hue som er SÅ flot. Samtidig har jeg ledt efter en strik med glimmer og så finder jeg denne bluse fra Scotch and Soda som er virkelig fin. Jeg har derfor valgt at sætte det her sæt sammen med nogle guldsmykker fra AnniLu og Jane & Kønig. Der er links til alle items.

KysKys CherrySpree

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det er vigtigt at det hele ikke bliver helt mørkt her om vinteren. Fra min side skal vi stadig beholde det lidt kolde farver. De farver jeg har valgt at fokusere på i dag er lilla og den pudderfarvet lyserøde. De her to farver spiller rigtig flot sammen og med denne t-shirt fra GANNI... WOW. Jeg har derfor valgt også at fokusere på en mørk taske, en tung parfume og en tyk læbepomade til vinter-læberne. Men det her outfit for vi de kolde farver men samtidig de mørke og tunge vinter hints. Jeg håber at dagens indlæg faldt i jeres smag. Der er links til alle items.

KysKys CherrySpree

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey alle

I dag har jeg lavet dette indlæg med alle disse skønno items. Jeg har længe gået og kigget på de forskellige ting der ses ovenover, og nogle af dem kunne jeg tænke mig mere end andre. Den navy-farvet strik er fra Alberta Ferretti og er SÅ flot... især her til vinter. Så har vi den skønne taske fra Kooreloo som bare er skøn. Jeg har valgt at fokusere lidt på nogle farver, da jeg ikke syntes at det hele skal ende ud i mørke farver her om vinteren. Gucci parfumen prøvede jeg hjemme hos en af mine veninder og nu må jeg bare have den. Den er en blanding af en tung men samtidig meget risk duft... og så er der jo ingen af os der kan stå for indpakningen. Hårbørsten er fra Mason Pearson og har stået på min ønskeliste i så lang tid, men lad os håbe på at den en dag kommer i mine hænder. Lip balmen er fra Glossier og er med til at få dine læber fugtige og endu flottere. Chanel-lakken er frisk og fra min synspunkt gør den mig glad, bare ved at kigge på den.

Isabel Marant skoene er skønne i farven og passer jo lige til de smukke farver skoven/naturen for nu. Og med det her armbånd fra Kyotot Tango kan man ikke andet end at se godt ud. jeg håber i nyd dagens indlæg. Der er links til alle items.

KysKys CherrySpree

Likes

Comments

Contains affiliate links
I dag har jeg valgt at tale om lækre hudprodukter. Jeg går selv meget op i at min hud er ren og sund, derfor vil jeg også gerne bruge penge på lækre produkter. Jeg er overbevist om at hvis man bare bruger lidt flere penge på lækre produkter bliver din hud automatisk bedere. Jeg mener selvfølgelig ikke at man skal bruge 500kr. på en ansigts cream men omkring de 250kr. syntes jeg er fint. Hvis man taler make-up syntes jeg mac, rimmel london, maybeline osv. er fine mærker. Men jeg kan igen bedre lide at bruge lidt flere penge på lækre make-up. Tromborg laver rigtig lækker make-up og det er altid 100% naturlige produkter. Hvis man er den type der bruger rigtig meget make-up og går med meget til hverdag kan mac, rimmel london, maybeline osv. rigtig fine mærker. Men hvis i er samme type som mig, som ikke går med særlig meget make-up og helst vil holde det naturligt, syntes jeg personligt at det er lækre at købe dyre og gode produkter. Jeg håber at dagens indlæg kunne give jer noget inspiration, til de produkter i måske skal ud og anskaffe. Husk at det snart er jul så hvis man ikke selv er villig til at betale kan de jo bare ryge direkte på ønskelisten.

Der er links til alle produkter.

KysKys CherrySpree

Likes

Comments

Contains affiliate links
Her fortiden er det begyndt at blive så koldt og så hurtigt mørkt. Vi skal derfor finde de varme støvler, tykke frakker og de store sweatre frem. Om vinteren bliver vores hud meget hurtig tør, derfor har jeg blandt andet fundet disse to hudpleje produkter. Den ene er en face oil fra Tromborg som er lækker og giver huden fugt. Den anden er fra Origins og er et dybtrensende olie til ansigtet. Jeg har også valgt at tale om denne "Dr. Lipp" læbepomade da jeg selv har den og klart kan anbefale den. Man kan bruge den på læberne (som jeg mest bruger den til) men man kan også vælge at bruge den på albuer og de tørre steder på hænderne. For lige at pointere lækre sweatre har jeg valgt denne skønne Ganni strik som har de flotteste farver, de er nemlig mørke og rigtig vinteragtige. Som i nok alle har set rundt i gaderne er ternet frakker kommet på mode. Jeg har valgt denne Designers Remix frakke (som jeg ønsker mig) fordi den ikke er så classic hvis man taler i kategorien "ternet frakker" da de fleste er lysegrå med tern og typisk med gule, blå eller råde detaljer, men selvfølgelig er den classic i looket. De lækre vinterstøvler er fra Ganni. Jeg ejer dem selv og er SÅ glad for dem. Jeg håber at i har en fortsat god weekend!

Kyskys CherruSpree

Likes

Comments

Love stories har lavet denne skønne collection "Midnight romance" som er så flot. Den består af disse mørke farver som er super flotte her når vi begynder at mærke vinteren komme. Jeg har valgt nogle af deres items ud som jeg helt sikkert syntes i skal tjekke ud. Som i kan se på billedet har de også lavet denne skønne strik. Jeg var inde og prøve den her forleden og den står nu på min ønskeliste her til jul. Jeg håber i nyd dagens indlæg. (alle items kan få hos love stories)

kyskys CherrySpree


Likes

Comments

Contains affiliate links

hey alle, i dag har jeg været i københavn med hele familien. Min bror, mor og far, det var mega hyggeligt og en rigtig god tur. Vi spiste på Café Viktor, som er et så lækkert sted. Men altså altså man kan ikke tage til københavn, uden at tage sin dankort op af pungen. I dag fik jeg købt nogle ting som har været på min liste i rigtig lang tid. Jeg fik bl.a. købt dette love stories sæt som jeg selv har sat sammen. Farverne passer super godt sammen. Så fik jeg også købt denne skønne Line&Jo ring som jeg har ønsket mig i såååå lang tid, og i dag blev det altså dagen, hvor den kom med hjem. Så fik jeg også anskaffet mig denne lækre strik fra ZARA til kun 250kr. super billigt for en lækker strik.


I morgen skal jeg med min bedste venind Emma ind på tradono-marked som er et mega lækkert loppemarked. Jeg overvejer at ligge et opslag ud hvis jeg får købt noget.

Kyskys CherrySpree

Likes

Comments