En dag i stan.

Första dagen så var vi i centrala Berlin. Vi besökte Berlinmuren, Mall of Berlin och åt mar på Hard Rock café och en Italiens restaurang. Man blev väldigt ledsen när man hörde hur det har varit i Berlin. Att man blev skjuten om man klättrade över muren. Jag fick till och med höra en historia om två pojkar i 7 års åldern som blev skjutna för de tänkte besöka sin pappa som bodde på andra sidan muren än vad deras mamma gjorde.

Hard rock café var jätte gott. Vi fick en sallad som förrätt, hamburgare med pommes frites och vanilj glass till efterrätt. Det var jätte gott. Jag har dock ätit där tidigare och då var det inte så gott för det var bara fett.

Mall of Berlin var väldigt stort men det var dock inte så många affärer som jag tyckte om. Men Bershka var där vilket jag var jätte glad över. Så fina kläder och för ett bra pris.

Sedan åt vi på en Italiensk restaurang och det var jätte gott. Fast besticken var väldigt dåliga så det var svårt att skära upp pizzan. Kommer tyvärr inte ihåg vad pizzerian hette och glömde att ta bilder..

  • 73 visningar

Gillar