Header

Heej alla fina 💗

Trodde vi hade kommit lÀngre Àn tisdag dÄ veckan har kÀnts vÀldigt lÄng.. Men det hade vi inte sÄ det Àr bara att köra pÄ! Idag har jag varit i skolan för samhÀlle och matte, trÀnade och fikade med chefen pÄ hÄlan och nu har jag precis kommit hem och ska ta itu med lite tvÀtt och plocka undan hÀr. MÄste bara inflika att det kÀnns som att allt flyter pÄ för en gÄngs skull, jag Àr i en liten svacka nÀr det kommer till plugget men jag kÀmpar pÄ för wow vad jag lÀngtar efter att fÄ komma in pÄ den tÀnkta utbildningen.

GÄrdagens CX var en bra start pÄ denna trÀningsveckan.
Idag var det tÀnkt att jag skulle ha gjort en axelpass men insÄg att det rÀckte med gÄrdagens pass sÄ det fick bli 30 minuters cardio istÀllet. Helt OK!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

MĂ„ndag
CWWORX pass 30 minuter & lite PW pÄ löparbandet

Tisdag
Axlar & mage & PW pÄ löparbandet/crosstrainer

Onsdag
VILA

Torsdag
Ben & Rumpa

Fredag
Rygg & Armar

Lördag
Mage & Cardio (löpband, cykel eller crosstrainer)
Alt. VILA

Söndag
VILA

Ser mycket ut men det kommer vara vÀldigt lugna trÀningspass dÄ detta Àr första veckan efter operation och jag kÀnner av en viss förkylning . Kan ocksÄ bli sÄ att jag inte orkar hÄlla detta sÄ det mer vila vilket jag tror att det blir. Tar en dag i taget!

Likes

Comments

Veckans planer
Denna veckan Àr nog faktiskt vÀldigt enformig. Jag ska komma igÄng med trÀningen, plugg och prov i skolan och en massa jobb bÄde hemifrÄn och nÄgra dagar pÄ NW. Idag ska jag fixa en del blogginlÀgg, plugga och sen Äka till skolan för en timmes matte och dÀrefter Äka till NW och köra ett CX pass. Tisdag och onsdag Àr jag i skolan hela dagen och trÀning pÄ hÄlorna. Torsdag och fredag har jag en lektion pÄ morgonen och trÀning efter det. Helgen bestÄr av jobb och barngympa.

Veckans bÀsta
Jag fÄr Àntligen sakta men sÀkert komma igÄng med trÀningen igen!
(Veckans trÀningsupplÀgg kommer upp i ett senare inlÀgg)

Veckans sÀmsta
Matteprov pÄ fredag och kÀnner mig lite förkyld..

Veckans lÄt
⬇

Likes

Comments

Dessa supersnygga Adidas skorna fick jag av K med förÀldrar i födelsedagspresent.
Kan bara inte bestÀmma om jag ska anvÀnda dem inomhus eller utomhus, hehe...

Jag har en lugn helg framför mig och det behövs. NÄgra vÀnner kommer hit och fikar om en stund och resten av helgen kommer jag ligga nerbÀddad i sÀngen eller soffan och kolla Castle eller kanske hitta nÄgon ny serie. Har ni nÄgra tips till mig?

Ha en hĂ€rlig helg! ❀

Likes

Comments