Exakt 18 dagar

Nu är det exakt 18 dagar kvar tills jag landar på Arlanda flygplats och kommer hem och exakt 2 dagar kvar på mitt jobb här i Thailand innan jag tar lite mini semester.

Jag får massor med frågor över hur jag känner mig, om jag är nervös och vad jag planerar att göra när jag kommer tillbaka. Och jag ska vara ärlig, jag har inte riktigt suttit och planerat vad som står framför mig än.
Jag har kommit till stadiet där jag vill ta allt steg för steg och inte stressa mig över allting i mitt liv som jag har alltid har gjort tidigare.
Men jag har vissa saker som jag verkligen ser framemot när jag kommer tillbaka och det är som jag har nämnt i vissa av mina inlägg ” Att få ändra lägenheten” lite iallafall då hela lägenhet äg nästan helt möblerat men jag planerar ändå att verkligen fixa min Walk-in closet, fixa mitt vardagsrum och måla väggarna i mitt sovrum.

Jag har suttit som en galning och letat efter det perfekta soffbordet, sänggavel och massor med annat inspiration till min lägenhet. Och jag tycket att det är ett kanske bra projekt för mig medans jag landar på mina fötter hemma igen.

Har ni några tips på vardags,sovrum och walk-in closet idéer? Tipsa mig!

#inredning #tips #tipsochråd #inredningsinspo #inredningstrender #inredningstips

  • Life

Likes

Comments