Header

Sista bytet för min blogg. Byter tillbaka till blogg.se. Lovar det är sista bytet, så hoppas ni alla fortsätter läsa min blogg, kommer bli ännu bättre nu när jag känner mig nöjd med designen och allting. Då vill man blogga mer, så hänga med in till min nya blogg. KLICKA IN HÄR!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorgon kommer en super överraskning. Älskar livet!

Likes

Comments

Förlåt för jätte dålig uppdatering men har varit sjukt sjuk och bara sovit hela dagen. Varit värsta dagen i mitt liv, känslan att inte kunna vara vaken utan att må så himla dåligt. Har inte kunna äta eller orkat kolla på mobilen. Ingenting har funkat för att må bättre. Inte ens värktabletter. Imorgon stannar jag hemma men åker och tränar senare, 2 träningar kvar. Men ska uppdatera lite nu under kvällen, eftersom jag mår bättre och jag har sjunkigt långt ner på topplistan.

bild i repris

Likes

Comments

Godmorgon sötisar! Fick stanna hemma idag eftersom jag inte mådde alls bra under natten och imorse. Men det har blivit lite bättre. Hade egentligen nationella men det läste sig fick hoppa in i en annan grupp. Hade helt glömt bort det annars skulle jag självklart gått. Nu ska jag kolla vidare på Oth. Skriver senare!

Likes

Comments

Hej sötisar! Redan söndag och söndagsångesten har kommit. Att det är måndag imorgon och kommer säkert vara mycket plugg. Bortsätt från motgångarna är det snart dm. Åååh, längtar! Skriver efter min träning. Puss!

Likes

Comments

Igår var jag iväg och solduschade, blev jätte snyggt men måste gör en gång till eftersom hon i affären visade hur jag skulle stå och med dom posetionerna missade man vissa ställen. Så måste göra en gång till då är det super. Allting är sjukt snyggt framifrån men ryggen är sådär, men i veckan då ni. Syns bättre i verkligheten men här är en bild.

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade ganska tidigt denna lördagmorgon, kan verkligen inte sova länge längre. Vet inte varför, men det är jobbigt. Idag ska jag iväg på bio med Olivia och Isabell och se Ego. Hoppas den är bra! Sen ikväll blir det nog mello eller något sådant. Vad ska ni göra idag? Puss! 

 

Likes

Comments