Hej!!
Sorry för att jag varit oaktiv! Jag ska försöka förbättra mig!
Men över till ämnet jag skulle prata om!

~Sommar~

Gud vad skönt! Snart är det sommar lov och ingen skola! Så skön med värmen, att få bada, dem mysiga sommar kvällarna! När man campar och är på stranden! Allt är bara helt fantastiskt!

Denna sommaren ska jag min kusin och min familj campa VÄLDIGT mycket! Nästan hela sommar lovet kommer vi campa!

Det ända problemet är att jag har 5 gnagare hemma som inte kan följa med! Så vi ska kolla med min mormor om hon kanske kan ge dem mat och vatten! Burarna behöver självklart städas så vi kanske kommer åka hem från campingen 2 dagar i veckan så skulle jag behöva hämta något eller så kan jag bara ta den när vi ska hem! Som om jag skulle lämna smutsiga kläder och ta med nya!

Japp nu mera ska jag försöka blogg minst 4 gånger i månaden! Men tills jag skriver ett nytt blogg inlägg!

Bye!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej!

Detta blogg inlägget kommer handla om när man är sjuk. Jag vet inte om det bara är min klass som är så här men... När man är sjuk och kanske håller på med datorn eller Mobilen då är det typ alltid någon i klassen som sms:ar ''Asså Cassi du är ju sjuk. Ska inte du sova?'' Men herregud... Så man kan inte göra något när man är sjuk? Antagligen inte. Jag dock håller jag inte med dem! Jag tycker att man kan göra saker när man är sjuk.. Men man är ju hemma från skolan för att inte smitta andra. När jag är sjuk så går jag runt väldigt mycket för att hålla mig varm. För sätter jag mig i soffan så blir jag varm och trött och somnar. Oftast tar det längre tid för mig att bli frisk. Fast jag är sjuk MÅSTE jag ut och rasta mina hundar! Visst mina föräldrar går ut med dem på morgonen men sen ska jag gå ut med dem vid 13:00 typ. Liksom fast jag är sjuk så kanske jag spelar lite Minecraft eller så kanske en timme för s en tröttnar jag. Men om man bara ska sova. Hur gör jag då om jag blir hungrig? Ska jag drömma att man äter? Nej men får resa på sig och ta något och äta! Är man sjuk så gör man rätt mycket! Så till er som säger att man bara ska sova. Kan ni förklara för mig för helt ärligt jag förstår inte hur ni tänker. Till er andra som tycker som mig eller har en annan åsikt så kan ni gärna kommentera vad ni tycker om detta.

Heejdåå! ❤❤❤

Likes

Comments

Hej!!!

Det är så tråkigt att va sjuk! Jag har typ bara tittat på klockan hela dagen! Nej, jag har så klar gjort annat! Jag har varit med mina söta hund valpar Hugo och Daisy! Sen så hoppade min vuxna eller hur ska man säga? 7åriga hund upp i soffan. Nu kanske tänker nu ''jaha? vad är det med de?'' jo det var så här, min mamma skulle börja jobba klockan 11:00 och sluta 15:00 så jag tänkte jag kanske ska sova en timme eller två.. Så hade jag lagt mig i soffan och efter typ 5 minuter så kommer en vit fluffig Molle från ingenstans och hoppar rakt på min mage. Så himla kul :) Nope... Han hade alltså inte sätt mig sova i soffan så han hoppade väl upp för att ta en tupplur eller bara slappa. Så när jag skriker ''MOLLE!'' och han springer iväg mot hans bur i full fart! Jag har nog aldrig sätt Molle springa så snabbt! Men efter sätt han springa så snabbt skrattade jag nästan ihjäl mig! ;)

Bye!!! ❤❤❤


Likes

Comments

Hej!!!

Detta är mitt första inlägg på denna bloggen! som ni ser i rubriken xD

På denna bloggen kommer jag försöka att uppdatera så mycket som möjligt! På bloggen kommer ni se t.e.x. mode,smink,spel,djur och massor av annat! detta var ett litet kort in lägg men Bye!!! ❤

Likes

Comments