Header

Hade en fantastik dag igår med familjen på Åbys tävlingar. Anja och jag hoppade 1m först och det kändes verkligen SÅ bra. Inga problem utan det flöt och vi svängde och red snabbt, och det räckte till en 2:a plats av 30 st. Det kändes som en klump från magen släppte då det gick allt annat än bra förra helgen. Till 110 så kändes hon också jätte pigg och fräsch och hoppade jätte bra på framhoppningen. Men väl inne på banan så kom jag på ett räcke och hon kommer helt perfekt men på nått vänster försöker hon byta ben att trampa av med och hon river hindret och typ sätter sig på rumpan igenom hindret och det blev inte bra. Eftersom att det var en linje kom vi inte i ordning ut på den , avståndet blev fel och eftersom hon är så OTROLIGT RÄDD för att rida så blev hon chockad och fick dåligt självförtoende till nästa hinder, hon blev rädd för att slå sig igen. Jag tog 1:an som vi hoppade tidigare och den flög hon fint över och så blev i uteslutna/utgick för att pressa runt henne efter de som hände är bara onödigt. Jag hoppas inte att detta tog hårt på hennes kropp och att hon inte sträckte sig något. Är jätte nöjd med henne och att hon kändes pigg och fräsch var viktigast för mig. Min älskade prinsessa.

Syrran red också hem två placeringar med jätte bra rutter. 110 var han lite mer lydig och det såg verkligen sper ut !!!! grattis!

Likes

Comments

För några dagar sedan vad vi på dop för lilla Harry, min ingifta ''brors'' bebis. Det var så himla fint!!!


Vi köpa ett par små söta tofflor och en snuttefilt till han på Toys ' R ' us för 129kr / 99kr.


De fanns i olika djurslag också, men elefanten föll mig verkligen i smaken!


Lycka till i framtiden Harry!

Likes

Comments

Har du frågor om produkterna eller vill lägga en beställning ? Skicka antingen ett mail eller sms så att jag får det via text.

Mail : charmbyamanda@hotmail.com

Telefon: 0709 400 451

Likes

Comments