This is our time to be stronger, smarter and better than ever.

Det er så rart at finde tid til at blogge igen, for jeg elsker det virkelig! Jeg savner allerede Paris når jeg kigger tilbage på disse billeder, men det er de sidste billeder jeg viser fra Paris + en video jeg stadig er igang med. Jeg har endelig fået min nye Iphone som jeg længe har ventet, og pga. den gamle smadrede Iphone har jeg heller ikke haft mulighed for at poste noget på min Instagram da jeg ikke har kunne se noget på min skærm. Men nu fungerer alt for mig igen, og jeg er klar til at arbejde endnu hårdere. Jeg har længe gået og tænkt på hvad jeg vil, men så snart jeg vil det ene, så vil jeg det andet og lige pludselig vil jeg det helt tredje - og i sidste ende får jeg aldrig rigtig taget en beslutning for hvad jeg vil. Men som I kan se hedder overskriften "This is our time to be stronger, smarter and better than ever." og det gør den, fordi det er NU! - Det er NU jeg skal til at bestemme mig for hvad jeg vil, hvis jeg vil igang med den her karriere.
Hvad jeg vil med den og hvor den fører mig hen ved jeg ikke? Men arbejde hårdt! Ja! Lige nu og her. Nu hvor jeg pt. ikke lige har planer om at rejse vil jeg arbejde hårdt herhjemme, arrangerer møder og lave flere samarbejdsaftaler og undersøge og gå i dybde med branchen endnu mere. Det er svært at differentiere sig fra dine konkurrenter, og derfor bliver man nødt til at gøre noget ingen andre gør. Som blogger kan det være svært når man er bosat i Herning for alt foregår i Århus eller København hvis vi taler om møder, og ikke mindst med møder, så er det generelt lettere at være blogger i København.
Alle IT-girls er fra KBH, når du skal tage billeder har København meget flottere locations hvor i forhold til her i Herning, så bruger man ofte de samme steder, og netværket er i bund og grund meget større derovre. Jeg har tit tænkt på om jeg skulle flytte derhen, eller til et helt andet land. Men nu må vi se hvad fremtiden byder på - alting er så spontant i den her branche, men heldigvis er man sin egen chef. Men jeg drømmer stadig om at blive stor. Der er så mange unge bloggere som har fået så meget succes på kort tid, og jeg tænker tit hvordan gør de? Hvad er det de gør for at skille sig ud? Svaret er.. De arbejder hårdt! Det handler virkelig om at arbejde hårdt og gøre det så godt man kan, og så kan man altså ikke forlange mere. Jeg har arbejdet så hårdt for at komme med til Paris Fashion Week, lige taget som eksempel fordi det var min sidste rejse.
Jeg har blogget i 2 år, og som jeg altid siger til mig selv. Jeg havde aldrig troet jeg skulle være her som 20 årig. Men det resulterer hårdt arbejde - succes, rejser, drømme der går i opfyldelse. Dette gør at motivationen bliver endnu større og derfor skal der knokles endnu mere nu!

Synes godt om

Kommentarer