New job - New start

Hey kære jer! Det er ved at være noget tid siden, at jeg har opdateret min blog. Folk spørger tit hvordan det går med bloggen.. Jamen det går faktisk ikke særlig godt i og med jeg aldrig opdaterer den. Det er jeg simpelthen for dårlig til! Jeg vil SÅ gerne være meget bedre til det, men eftersom jeg har fået et nyt job så sker der meget nyt.

Jeg har brugt snart over 2 mdr i Århus hos HEADSTART FASHION, og det har været en fantastisk rejse for mig! At komme ud på arbejdsmarkedet har været en kæmpe øjenåbner for mig, og derfor har jeg besluttet mig for endelig at komme igang med "voksen-livet". Dog hører man tit, at man i en alder af 22 ikke har travlt, men når man får tilbudt et godt job kan man altså ikke sige nej.

Forleden skrev jeg et linkedin opslag hvor jeg skrev om jobopslag. Jeg har længe gået og tænk på at finde noget studierelevant, og på et tidspunkt sendte jeg ansøgninger ud - dog uden held. Jeg tænkte, at det kan simpelthen ikke passe. Jeg tænkte at der måtte være en løsning på det, og derfor skrev jeg en ansøgning som beskrev mig både visuelt og kreativt. Her fik jeg mere end 10 henvendelser tilbage og faktisk 3 jobsamtaler. Sikke en overraskelse! Mine ansøgninger var uopfordret, men så heldig som jeg var fik jeg en mail fra United Textile Group som ligger i Ikast. Jeg havde ikke en stor viden indenfor virksomheden, men de tror på at jeg kan ændre noget for dem som skaber værdi. Her har jeg nu fået en stilling som trendsetter og skal til at åbne en ny marketing afdeling. Jeg skal sige farvel til 4 år på Bones, men jeg kan mærke at det er mit kald og nu kan jeg endelig sætte begge mine fødder i den karriere jeg altid har drømt om.

Med mine 4 års erfaring som blogger og Influencer, drager jeg min erfaring indenfor kreativitet, styling og SoMe med ind over det, og det har gjort at jeg står her den dag i dag. Med snart nyt kontor, nyt job og forhåbentlig snart uddannet designteknolog.

Synes godt om

Kommentarer