Must-have travel essentials: What to have?

Travel inspiration - Pictures from Pinterest

1. Natbriller
Natbriller for mig er noget af det vigtigste. Jeg sover SÅ godt hjemme i min egen seng, og for at jeg kommer til at sove ligeså godt så har jeg oftest altid mine natbriller med mig. Der er bare et eller andet som gør, at jeg ikke kan undvære dem. Og så sover man altså meget bedre! Det er især godt hvis du skal på charterferie, for så kan det ofte blive alt for tidligt lyst om morgenen.

2. Music
Musik er en must-have til flyturen. Det bliver en superlang flyvetur hvis ikke du har musik (det bliver det I hvert fald oftest for mig), så det vil jeg helt sikkert kunne anbefale jer, men det kender I jo nok allerede til i forvejen.

3. Læbepomade
Det er og bliver bare et must-have. Det kan godt være du ikke altid bruger det, men lige pludselig får man brug for det, og så er det altid godt at have i tasken, for på et eller andet tidspunkt er det bare nødvendigt, om du så er storforbruger af det eller ej.

4. Polaroid
Om du har polaroid eller bare et almindelig spejlrefleks kamera, eller bare dit mobilkamera kan du egentlig bare bruge. Men I hvert fald, skab minder. Tag en masse billeder, og husk på at du behøver ikke poste det nogen steder, men at have minder er altid dejligt.

5. Just another shirt
En god ting som jeg burde være bedre til, det er en ekstra trøje til flyet. Du ved aldrig om det er lidt kølig i flyveren, på vej derover, eller på vej hjem. Det er oftest altid en anden temperatur når man tager ud og rejser, så det er altid godt lige at have en ekstra trøje med.

6. Bøger
Bøger er noget jeg gerne vil være meget bedre til at læse i. Jeg har altid synes det har været spædende at læse(I hvert fald hvis det er bøger jeg interesserer mig for) Men bøger er noget jeg skal til at se mere til, for når jeg rejser meget er det vildt spændende at læse bøger, og især modebøger er noget jeg skal til at gå meget mere op i.

So hey guys. Today am I talking about the perfect must-have things when you're traveling. I don't even know what it's called in English, but sleeping mask I think so, is the best thing I know when I'm traveling. It's such a good thing to wear when the sun is rising early, and it's so brigthen outside, then it's good to have your sleeping mask. And one more important thing to have is music and lip balm. It's always good to have in your bag. And for me it's so important too, to have a Polaroid, or just a camera so you can make memories and just take a lot of beautiful pictures. Another thing to remember is to have an extra shirt with you on the flight, because you never know if it's colder when you're in the air. And one more important thing is a book. A book is always good to have!

Synes godt om

Kommentarer