Lé Lago Consulting

Kære alle. Der har været stilhed på bloggen, da jeg lige nu er fuldt igang med at åbne min nye virksomhed Lé Lago Consulting. Lé Lago Consulting er et PR og Marketing Bureau. Som en del af Lé Lago får du muligheden for at markedsføre dig for at nå ud til flere potentielle kunder og for at skabe et stærkt content.

Derfor hjælper vi dig med at planlægge den helt rigtige strategi som passer til dig og din virksomhed.

Konceptet går ud på at skabe et bureau hvor du som studerende, iværksætter og Influencer kan benytte dig af vores sparring og optimeringsmuligheder for at skabe større blikfang og PR for din virksomhed.
Det et tydeligt for Lé Lago at vise hvor vigtigt online og digital markedsføring er for virksomheder, og derfor har vi et stort fokus på at skabe events og visuelle projekter i form af fotoshoots, visuelle trendrapporter og marketingplaner.
Vi tror på at fremtidens digitalisering er med til at skabe større rammer og giver målgruppen en mulighed for at komme tættere på virksomhederne.

Hos Lé Lago tror vi på at nøglen til succes er at gå helhjertet ind til et samarbejde for at begge parter kan stå 110% inde for det!

Fredag d. 18 havde jeg stor glæde af, at kunne præsentere min nye virksomhed. 4 dygtige brands mødte op for at præsentere deres brands. Her havde vi Sandermann, Coolcos, Laøhlé & Curves by H&L. En fantastisk dag med snacks, bobler, goodiebags og lounge musik leveret af DJ Phillip Thusing. Bla. Fik vi sponsoreret disse muleposer med tryk fra Axon. Vi har været så glade for dem og de blev taget fantastisk imod af vores besøgende. En mulepose kan altid bruges og er perfekt til en let taske til arbejdet hvor der er plads til din computer, pung og diverse ting. Axonprofil laver reklameartikler som du kan bruge til dit næste event. Vi har haft enorm glæde af at samarbejde med dem og vi tager ikke på kontoret uden vores taske!

Synes godt om

Kommentarer