Instagram must-have: 3 app's der gør din instagram dobbelt så flot

Hey my loves. På bloggen afslører jeg nu hvilke App's jeg har forelsket mig i her for tiden, og hemmeligheden bag mine Instagram billeder.

Afterlight

Afterlight er og bliver en favorit for alle! Jeg har brugt Afterlight helt tilbage da Instagram startede. Det var I hvert fald en af mine første App's til billeder. Jeg har altid været stor fan af VSCO, men Afterlight er alligevel på toppen. Det er helt klart min yndlings app til at redigere kontrast, skarpheden, lys, og alt det basic. En App jeg kan anbefale og en man ikke vil gå glip af. Den er med til at give dig de smukkeste billeder!

Afterlight will always be my favorite App! I used it since I started my Instagram. I have always been a big fan of the App VSCO, but for now is it Afterlight. It's definitely one of my favorite App's to edit the contrast, sharpen, lighten and all the kind of basic stuff. You will get the most beautiful pictures.

Pics Art

Pics Art har været en af mine yndlings App meget længe, og den redigerer egentlig dig til en meget naturlig person, så det ikke ser alt for fake ud. Ja, jeg fjerner bumser og ja jeg kan også gøre mig selv brunere, men hvorfor? Det kommer jeg ind på snart, da jeg har forberedt et indlæg om det. Men den her App bruger jeg faktisk til de små corrections der er til billedet, og den er super god, og endnu engang kan jeg anbefale den! Dog bruger jeg den ikke så meget, men hvis jeg så endelig skal ha fjernet noget jeg er utilfreds med så er det den. App'en har jeg også brugt meget til at farve himlen blå, og lave baggrunden flottere. Men det stoppede jeg med indtil jeg begyndte at bruge App'en Pomelo.

Pics Art have been one of my favorite App's for so long time, and I love to edit my pictures there. It will remove a lot on your skin, but it will still look very natural. I use this app for a lot of corrections, and it's so good!

Pomelo

App'en Pomelo er helt sikkert min yndlings App. Det er faktisk den App jeg bruger til alle mine billeder, og som gør at de får den farve de får. De har de flotteste effekter derinde, og jeg har først lige fundet ud af det her fornylig da jeg var i Paris. Jeg sad inde på den og redigerede lidt billeder, hvor jeg fandt nogle effekter hvor jeg tænkte, at dem bliver jeg nødt til at få. Så lige efter jeg opdagede den App, så er Pomelo helt sikkert en vinder! Den vil jeg aldrig undvære!

OMG. I loooove Pomelo so much. It's my favorite App, and I just started to use it for all my pictures. I love the effects there, and right now I can't live without it!

Synes godt om

Kommentarer