Få styr på dit fitness // Interview med Mathilde


Kære læsere! Jeg har været så heldig at interviewe søde Mathilde som har fitness bloggen www.mathildemac.dk! Mathilde kommer med en masse kloge ord og tips, som I også kan bruge. Jeg synes Mathilde er en stor inspiration, og så er hun ikke mindst en fantastisk sød pige! Følg med:
Hvor længe har du trænet?
Jeg har hele mit liv været en aktiv pige, spillet en masse håndbold på elite plan – men da gymnasiet begyndte at kræve mere, stoppede jeg. Derfor skulle jeg finde et alternativ. Jeg så et opslag i det lokale Fitness World om uddannelser, og jeg valgte at tage en Stram op Uddannelse. Denne Fitnnes verden med starten på en ny livsstil, hvor kosten også har fået indflydelse. Jeg er i dag i min bedste form nogensinde, og det kan jeg takke min Fitness, min sunde kost og mine løbeture for.
Hvad holder dig i gang?
Først og fremmest har jeg nogle fantastiske medlemmer i Fitness World, som gør mig glad hvad gang, at jeg kommer på arbejde. Dertil kan jeg tydeligt mærke på min krop når jeg har trænet eller ej – jeg har det meger bedre når jeg har trænet! Træning giver mig energi.
Hvordan kommer man i gang med at træne hvis man er alt for doven?
Sæt dig et mål – et lille mål og ikke et mål som er for stort og uoverskueligt.
Få dig en træningspartner, så er der en som kan få dig af sted, når du ikke kan komme op fra sofaen.
Find et motiverende ordsprog på instagram eller tumblr, som kan vække tigeren op i dig og som giver dig mod på at trodse dovenheden og få dig af sted til træning. Sæt eventuelt ordsproget på som startbillede på din telefon.
Hvordan begyndte du at træne så meget?
Min store træningmængde startede som tidligere nævnt gennem mit job i Fitness World. Dertil har jeg en sød kæreste som deler samme interesse, og derfor får han mig tit i træningscenteret, da jeg får dårlig samvittighed over, at han tager af sted uden mig ;).

Hvorfor lavede du en fitness blog?
Jeg lavede en Fitness blog, da jeg følte jeg gerne ville dele mine erfaringer og viden omkring den sunde livsstil med andre. Bloggen er min lille baby, og jeg bliver ligesom fitness glad af at blogge.
Hvad spiser du?
Jeg spiser delvist sundt, hvilket vil sige at der sagtens kan være plads til søde sager en gang imellem. Men primært følger jeg mine kostråd udarbejdet af min kostvejleder Gitte v. altid-slank. Denne kostplan består af en MASSE frugt og grønt, magert kød samt kosttilskud bestående af basica og MK olie. Dertil drikke jeg en MASSE vand.
Hvor mange gange i ugen træner du?
Jeg træner hver dag, men nogle af dagene er kun som instruktør, hvorfor træningsudbyttet ikke er som normalt. Uden at være instruktør træner jeg ca. 4 gange om ugen.

Hvad skal man gøre for at få den perfekte drømmekrop?
Kost har utroligt meget at sige, og det er først nu, hvor jeg spiser sundt pga. Gitte at jeg kan se resultater med min træning. SÅ husk den sunde kost! J Dertil så får man ikke drømmekroppen på en dag, det er en lang process, hver toldmodig og sigt efter små delmål.
Har du opnået den krop du gerne vil ha?
Jeg tror aldrig jeg bliver helt tilfreds, hvilken kvinde gør også det ;) Men jeg har fået en meget flot krop, og er i min bedste form nogensinde. Men jeg bliver ved med at sætte mig selv nye mål, og det vil jeg blive ved med.
IG: @Mathildemacdonald

Synes godt om

Kommentarer