Always look forward

Hey loves. Jeg har lavet en stor ændring herinde, og har faktisk ændret mit blogudseende. Jeg er igang med en masse projekter for tiden, så derfor har jeg bare snuden foran og er ved at ændre det hele. Jeg er igang med en ny start og et nyt kapitel i mit liv som forhåbentlig bliver en stor del af min fremtid. Jeg har længe gået og tænkt på om jeg skulle bruge min erfaring til noget, og der har jeg erfaret at der er mange muligheder i især modebranchen. Skal jeg fokusere på min kreativitet? På min erfaring for SoMe? Der er så mange muligheder at det er svært at finde et fokuspunkt, så jeg arbejder lige så stille med at finde ud af hvad jeg egentlig er bedst til og hvordan kombinerer man dette?


Fredags tanker er der masser af.. Og især disse tanker har slået mig! Jeg sidder på Hotel Scandic og arbejder imens min kæreste arbejder på sit. Jeg er vild med den måde at kunne arbejde lige hvor det passer mig - og hvornår. På den måde kan jeg kombinerer hverdagen travlhed med mit privatliv. At skelne mellem privat og arbejde har for mig altid været en vigtigt værdi. At kunne hygge sig imens man er passioneret omkring sit arbejde er en vigtigt ting for mig, og har altid haft det som et vigtigt punkt for mig at skelne mellem disse.

Udover det så ønsker jeg jer en god weekend! Min weekend består af kærestehygge da man sommetider har brug for at koble af. Jeg arbejder stort set 24/7 i hverdagene og derfor elsker jeg at bruge min lørdag og søndag på mit privatliv og gøre lige alt det jeg elsker. Derfor består det af lange snakke, gåture, biografen, museumbesøg og alt for lækkert mad!

Synes godt om

Kommentarer