Altså, hvad blev der af Bratz? Papfarspige? Og Nokia.

Det er søndag aften, og jeg er lige kommet hjem efter en hård dag. Jeg ville ønske jeg kunne ha ligget hele dagen, men det kan man ikke bare når der er andre vigtige ting. Så nu ligger jeg endelig i sengen, og skriver dette indlæg som handler om søndagstanker. Ved at lave indlæg som søndagstanker så skriver jeg egentlig bare alle mine tanker ned. Noget giver måske ikke mening fordi jeg er vildt træt lige nu, og jeg skriver og skriver bare. Men lige nu tænker jeg på ugen der gik. Og for at se på den sidste uge, så har det egentlig ikke været fordi der er sket noget vildt spændende. Det har faktisk bare været en meget normal uge, hvor der er knoklet hårdt som altid. Men hvad der faktisk slår mine tanker i dag, det handler om at rykke sig. Mit liv står meget stille for tiden, og det betyder ikke at det er negativt, men det er et spørgsmål om hvornår man rykker sig. Og noget der slog mig, det er hvordan vi rykker os lige nu. Hvordan vi har rykket os fra teenager til voksen. Igår da jeg var i byen havde jeg det egentlig meget sjovt, men hvad der er endnu sjovere det var dengang vi gik til privat fester, var på Skype, havde Arto og vores eneste forhold var habbo kærester.

Men er det ikke sjovt at tænke tilbage på hvordan vores generation har udviklet sig så meget i forhold til den i dag? Den generation de unge vokser op i i dag, der kan du knap nok se forskel på en 13 årige og 19 årig, fordi vi minder i dag mere og mere om hinanden. Og hvad leger din baby i dag med, ja, en Ipad.. Når jeg går på restaurant og en baby græder, så finder forældrene ofte en Ipad frem, og der tænker jeg "Er det virkelig det der får de små til at stoppe med at græde?" - Altså hvad blev der af Bratz, Barbie, og bare dukker. Hvad gik der af vores ungdom. Det er vildt at tænke på hvor meget teknologien og elektronikken har overtaget vores verden i dag.

Jeg husker stadig tilbage på dengang jeg var 11 år gammel. Jeg sad på min fars stationær computer, og jeg sad på Arto og skrev til alle "mine venner" hvor højt jeg elsker dem, hvor meget jeg holder af min 6 bedsteveninde, skrev statusser om hvilket musik jeg lyttede til. Det var en sjov tid, men ingen er jo sådan i dag. De unge er fanget af Snapchat, og alt foregår på de sociale medier. Hvad laver unge når de er sammen i dag? Jo man går på cafe, sidder med hver sin mobil. Og det er ikke engang løgn. Hvor er sammenholdet henne? Vi var altid en flok på 30, og vi mødtes altid om aftenen ved Fuglsang sø eller diverse steder og havde det mega hyggeligt. Mobilen var lige opfundet, eller det var den i vores øjne for det var i den tid vi fandt den interessant. Men vi sad ikke med den konstant, for den kunne ikke andet end at tage billeder og skrive tekstbeskeder.

Tankerne om det her indlæg er faktisk sjovt at tænke på. For wow jeg havde det sjovt dengang. Man fandt altid på noget sjovt at lave, man gjorde en masse ting som man ikke ville gøre den dag i dag, og den måde man klædte sig på. Sådan er der jo ingen der ser ud i dag. Alle gik i 96 bukser, drenge gik med hængerøvs bukser ned til knæerne. Piger gik med 5kg makeup, og touperede deres hår med en hal hårlak i hvergang, og man var bare duller. Godt nok vi ikke ser sådan ud i dag, men sikke et spring vi har taget fra vores generation til nu.

Synes godt om

Kommentarer