Etter et par dager i Krabi, dro vi videre til fine Koh Lanta! Her endte vi opp på et superfint hotell og leide igjen scootere. Man får virkelig sett og opplevd så mye mer! Vi startet selvfølgelig turen med å kjøre oss vill på øya og endte opp i jungelen, hvor det var sykt kaldt? Plutselig hoppet det ville aper foran oss i veien, noe som var helt surrealistisk, haha, men veldig gøy! Etter lite hjelp fra lokalbefolkningen, som ikke kan engelsk, fant vi ut at vi hadde kjørt til helt feil side av øya med bensintanken blinkende på empty, men en opplevelse rikere ble vi.

Vi har også vært innom Lanta Animal Welfare, som er er lite sted der frivillige tar seg av hunder og katter. Koselig å se de ta seg av dyrene som ikke har det så bra her nede.

Se så søt!!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • reise

Likes

Comments

Vi stod opp tidlig og nøt en deilig frokost på stranden, før vi leide oss scootere. Trafikken er endel roligere her, og vi tenkte derfor det var greit å «øve» litt, før vi eventuelt leier scootere andre steder. Vi kjørte opp til Sairee Beach og tok en taxibåt over til Nang Yuan Island. Etter et par timer ble vi hentet igjen av taxibåten og spiste en deilig lunsj på Sairee Beach, før vi hoppet på scooterne og nøt solnedgangen på Love Koh Tao. Helt magisk! Forelsket meg helt i Koh Tao, og skal definitivt tilbake en dag.

  • reise

Likes

Comments

Hotellet vårt ligger PÅ stranden. Deilig!! Etter å ha reist til Koh Tao i dag, ruslet vi ned til vannet og fikk med oss solnedgangen. SE så fint! Vil bare bli her for alltid. Etter en litt dårlig matopplevelse med Thaimat første dagen, prøvde vi igjen idag. Det var NYDELIG. I morgen er det opp tidlig og tid for å utforske denne lille øyen. Can’t wait!

  • reise

Likes

Comments

Hei!
Da har vi allerede rukket å komme oss til Ko Tao, etter tre fantastiske dager på Koh Samui. Med tanke på en lang reise og jetlag, var det deilig å nyte avslappende dager på Elephant beach club, med deilig mat og nydelig vær. Vi har også vært en tur innom Big Buddha(for være litt turist). Koh Samui var endel større enn vi trodde, så skulle gjerne hatt mer tid der, men utifra det vi har rukket å se av Ko Tao, går det fint. Her er det mindre, roligere og enda mer paradis!

  • reise

Likes

Comments

Hei fra Bangkok!

Siden jeg sluttet på videregående begynte jeg smått å tenke på en liten rundtur i Asia. Det første friåret gikk i ett og jeg la det litt på hylla, men en natt i Desember lå Eila og jeg lenge oppe og drømte oss bort til vi bare bestemte oss for å dra. En måned senere er vi på vei til Asia, hvor vi skal tilbringe de neste to månedene! Herregud, så bra dette skal bli for sjelen. Været i Oslo har vært ganske ille de siste dagene og vi kunne ikke dratt på et bedre tidspunkt. Jeg skal prøve å oppdatere så mye som mulig, men tenker det er litt begrenset på wifi rundt omkring. Vi er i hvert fall trygt fremme i Bangkok og på vei til neste fly; til Koh Samui. Jeg gleder meg! Håper alt er bra i Norge og at dere vil følge med på reisen. Klem

  • reise

Likes

Comments

... på etterskudd. Herregud, tiden flyr og vi er snart inn i et nytt år. Jeg gleder meg! Jeg har planene klare og jeg gleder meg til å dele det.

Jeg har feiret julaften på hytta i år, og jeg har virkelig hatt verdens beste jul! Så mye god mat og gode stunder. Føler meg så heldig og takknemlig. Den siste natten har jeg tilbragt på hytten til Telma i Hemsedal og Oslo står nå for turen. Det blir hjem til jobb, venninner og nyttårsaften. Livet smiler for tiden:)

Håper alle har hatt en fantastisk jul!

Likes

Comments

Lenge siden sist!

Den siste uken har jeg trengt litt fri fra alt, jeg har styrt med bursdager, jobb, men mest av alt mine ting jeg må finne ut av selv. Det er ny uke, jeg er tilbake og det føles godt å logge meg inn her igjen. Dette er noe jeg gjør fordi jeg synes det er gøy, og jeg gjør det i mitt tempo. Endelig er det Desember og jeg er mer glad for det en noen gang. Jeg har mye og se frem til og har allerede kommet i julestemning, så denne måneden blir dødsbra! Den siste uken har det snødd og blitt kaldere i Oslo, og jeg håper det fortsetter sånn frem til jul, det hadde vært koselig♥

Håper dere får en fin tirsdagskveld!

Likes

Comments

Happy Thanksgiving dere!

Thanksgiving day er vel egentlig ikke en dag de fleste nordmenn ferier, men jeg synes det er en fin dag å tenke litt ekstra på hvor heldige vi er uansett. Da jeg bodde i USA feiret jeg denne dagen med masse god mat og familie rundt meg, og det var så hyggelig.


FAMILIE
Family first! Alltid. Jeg er så takknemlig for å ha en fantastisk familie rundt meg som jeg er så nærme og kan snakke med alt om. Mamma, pappa, lillesøster, farmor og bestefar. Og en helt fantastisk stefar og bonusbestefar.

VENNER

Gode venninner og venner. De som kjenner meg vet at jeg legger hundre prosent av meg selv i vennskap, stiller opp og virkelig bryr meg. Dette er ikke alltid gjensidig og jeg har opplevd å bli skuffet, lei meg og sjokkert over enkelte. Det var først etter videregående at jeg klarte å skille mellom dem som genuint bryr seg og dem som er venn med deg for deres egen fordel. Mamma sa en gang til meg at "du vil oppleve kjipe situasjoner hele livet, du vil bli skuffet over folk du trodde var venner", og det tror jeg på, men det føles bra sånn som det er nå.

JOBB

Jeg har to fantastiske jobber og gode kollegaer. Det skal man heller ikke ta som en selvfølge. Jeg har erfart at jeg kvier meg for å dra på jobb, og det er ikke særlig kult. Det siste året har jeg fått flere jobbtilbud, noen har jeg takket pent nei til, og jeg trives der jeg er nå.


MULIGHETEN TIL Å REISE OG OPPLEVE

Weekendturer til utlandet, besøk hos venninner som studerer utenfor Oslo og hytteturer. Med familie og venner. Mye nytt å se og mange nye inntrykk. Jeg vil reise, oppleve og se mer! Jeg har tenkt på noen turer for neste år, og jeg håper det blir gjennomført. Jeg føler meg heldig.

ÅRSTIDER

Ja, det er surt og kaldt ute! Og sommer er desidert min favorittårstid, men hallo, så heldig vi er som lever i et land med flere årstider! Det er vakkert. Fargerik høst. Kakao, peis, ski og aking om vinteren. Å kjenne solen varme i ansiktet på våren, og kjenne at sommeren er på vei etter en lang vinter. Og selvfølgelig sommer; reising, sene kvelder, bading, grilling, båtturer.

Klem

Likes

Comments

Etter en litt for lang pause fra trening og to måneder med litt for mye kos, har jeg nå bestemt meg for å skjerpe inn på både trening og kosthold. Så i dag stod jeg opp en time tidligere og gjorde noen styrkeøvelser hjemme. Jeg har startet på ikke bare én, men to 30 days challenges, som jeg SKAL gjennomføre. Jeg starter kun med hjemmerening først, for alt hjelper! Det fikk jeg virkelig erfare tidigere i år da jeg gikk ned 12 kg uten å trene. Målet denne gangen er vel egentlig ikke å gå ned i vekt, men å stramme opp litt her og der og få noe antydning til muskler.

Likes

Comments

God kveld!
Da jeg var i Bergen gikk jeg forbi en butikk jeg aldri har hørt om før. "Days like this" heter den, mulig det er jeg som ikke har fulgt med? Jeg gikk innom, og et par nye bukser ble i hvert fall med meg hjem i denne søte, rosa posen. Anbefaler en tur innom butikken, den finnes i Oslo også!

​Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en lang dag på jobb. Planen i kveld er klesvask og rydding. Kjedelig, men nødvendig. Så tenker jeg å ta en tidlig kveld, for denne uken er hektisk og jeg ligger litt etter. Håper alle har en fin kveld♥​ Klem

Likes

Comments