SMAKFULLT BANANBRØD

YUMMY IN MY TUMMY

Siden jeg selv synes dette bananbrødet ble så smakfullt og ikke minst vellykket, velger jeg å dele det på nytt siden jeg har byttet plattform. Flest mulig bør rett og slett få denne oppskriften med seg, hah! Jeg er veldig glad i å bake, men da må det være noe som ikke er så altfor komplisert. Jeg er tross alt ikke en mester på kjøkkenet..

DETTE TRENGER DU:
2 egg
2 dl sukker
2 middels store bananer
50 g smør
1 dl melk
1 liten klype kardemomme
2,5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker

SLIK GJØR DU:

Start med å piske egg og sukker til eggedosis. Smelt deretter smøret og bland inn melken. Skrell og mos bananen med en stavmikser eller med en gaffel. Ha bananen og smør-melken sammen med eggedosisen. Så sikter du sammen alt det tørre og rør inn i deigen. Hell deigen i en brødform (1 liter) som er smurt eller sprayet med formfett og som har bakepapir i bunnen. Stek kaken nederst i ovnen ved 180°C i ca 1 time. Sjekk med kakenål om den er ferdig - skal ikke henge deig igjen på kakenålen. Avkjøl kaken en stund i formen før du løsner den fra formen med en skarp knip. Snu kaken ut av formen og fjern så bakepapiret. Enjoy!

Liker

Kommentarer