Header

Er det noe jeg faktisk liker med denne årstiden vi er inne i nå, så er det kosekvelder med teppe, en god bok og en kopp med deilig kakao. Jeg er utrolig glad i varme drikker nå som det er kald - det gjør ofte susen. Jeg er også utrolig glad i søte og litt spesielle kopper. Jeg kjøper ofte nye kopper, og det gjerne bare 1 av hver sort. Jeg liker å ha litt å variere mellom, og jeg har ikke plass til å kjøpe mange i samme design, hah!

Mitt nyeste innkjøp i koppsamlingen kom da jeg tittet innom Kremmerhuset for noen dager siden. De har så utrolig mye fint der for tiden. Det bugner over av julestemning og jeg føler en skikkelig ro når jeg går rundt der og titter i evigheter. Så koselig!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, christmas, interior

Pink, white & gold .. 

I år har jeg valgt å gå for en litt ny vri på julepynten, rett og slett gull or rosa! Jeg synes kombinasjonen var så utrolig fin, så da ble det rett og slett noe nytt i år. Tidligere har det vært de typiske juelfargene som rød, grønn og hvit, men nå følte jeg det var på tide å prøve noe nytt. Gleder meg veldig til å pynte til jul hjemme i år - det er også noe nytt. Vanligvis synes jeg det er litt ork, da jeg ikke har noe julestemning i det hele tatt. I år kjennes det allerede bedre ut enn i fjor, så det lover godt. Jeg gjør alt jeg kan for å skape julestemning for meg selv, hah! Håper dere har en nydelig mandag og start på uken..

Likes

Comments

PERSONLIG

For mange er det i dag en fin dag, en ekstra spesiell søndag. Det er farsdag, og mange fedre hedres rundt om i landet - og det skal de også! Alle fedre som er der for barna sine, fortjener å bli skjemt bort i ny og ne. Jeg synes det er fint å feire en av de viktigste i livet, samtidig som jeg tenker at det er viktig å gjøre det ofte, og ikke bare 1 gang i året. Der burde jeg vert mye flinkere..

For meg blir farsdagen aldri den samme. Jeg har ikke den samme gleden som mange andre har, og det er rett og slett bare sånn det er. Jeg har gått og gruet meg i lang tid til denne dagen, akkurat som i fjor. Jeg synes det er litt vanskelig å se alle farsdags-skilt og reklamer i butikkene, når jeg vet at jeg ikke har en far å feire. Eller, jo, det har jeg jo, men han er ikke fysisk til stede og jeg kan ikke snakke med han. Jeg kan snakke til han, men ikke med. Det kan føles litt ekstra sårt på slike dager. Samtidig kjenner jeg på veldig gode tanker og de gode minnene, samtidig som jeg virkelig håper at dere som enda har en flott pappa, setter ekstra pris på han i dag. Til dere som er i samme situasjon som meg, så sender jeg dere en ekstra god klem. Nå skal jeg spise et lite kakestykke og tenke på Pappa ♥

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

Have a beautiful weekend!

Jeg skal fint innrømme at jeg fikk sjokk da jeg gikk ut døren i dag, og snøen plutselig dalte. Jeg bor i Bergen, så det var heller ikke noe sjokkerende at den ikke lå i mer enn 10 minutter før det var regnet vekk igjen, hah! Det er i grunn en grei oppsummering av vinteren her til lands. Jeg har senvakt på jobb i dag, og jobber i morgen også - med andre ord, jeg tar skikkelig helg på søndag. Den skal virkelig nytes. Skal prøve å være effektiv på søndag og planlegge litt juleposter også. Jeg ønsker å spre juleglede her inne fremover, både for deres del, men også min egen. Jul er jo så koselig! Håper dere har en nydelig helg, fininger. Takk for at dere titter innom her - det settes stor pris på ♥

Likes

Comments

OUTFIT

Topp - Cubus
Skjørt - Ganni
Veske - Gucci
Sko - Zara
Tørkle - Zara

I Paris kjente jeg ikke på den følelsen av hva alle andre tenker om antrekket mitt, eller hvordan jeg velger å style ting. Her hjemme blir jeg mye fortere ukomfortabel, selv om det er antrekk og sko som jeg selv digger. Det er rett og slett så utrolig teit tankegang - det skal det bli en slutt på. Så lenge jeg føler meg vell, så er det det viktigste! Dette skjørtet tror jeg er noe av det fineste jeg eier.. Så vakkert! Det nærmer seg helg med stormskritt, og jeg kjenner det skal gjøre godt ..

Likes

Comments

Som jeg lengter tilbake til Paris disse dager.. Det bøtter ned i Bergen om dagen, og jeg kjenner jeg blir så utrolig rastløs av dette været. Jeg vil tilbake til varme og fine dager i Paris, hvor vi fylte dagene med god mat, masse latter, fine steder og gode samtaler. Det var rett og slett en av de beste turene jeg har vært på, i hele mitt liv. Den var akkurat det jeg trengte på det tidspunktet. Det er vell lov å drømme seg tilbake .. Kulden og mørket trår inn for fullt, så da er det deilig å ha fine dager å se tilbake på!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, PERSONLIG

1. Være mer strukturert. Noen dager vet jeg ikke hvilken dag det er en gang, så det er definitivt på tide at det skjer noe, hah. Jeg trenger struktur og rutiner for at jeg skal funke optimalt, så dette står høyt på listen over ting som må fikses denne måneden, rett og slett.

2. Koble mer av når jeg kommer hjem fra jobb. Nå som jeg er butikksjef, tar jeg altfor mye med meg hjem, og klarer ikke å slappe noe særlig av. Dette må det rett og slett bli en bedring på, da det er ufattelig tungt å alltid føle at man er "på". Lage en bedre vane på å skille jobb og fritid, rett og slett.

3. Dette kan kanskje høres litt rart ut, men jeg skal prioritere tid til å høre på mer musikk. Jeg får en indre ro, eller en sterkere glede av musikk, og det er noe jeg skal bli flinkere på. Å skape en ro i hverdagen - det er absolutt noe jeg trenger. Så da passer det fint å bli flinkere til å høre på musikken som skaper dette, rett og slett.

4. Gjøre små endringer i hjemmet. Jeg er rett og slett utrolig lei de hvite fargene i stuen, så nå skal den ene veggen males. Jeg er litt usikker på hvilken farge, men jeg har vært inne på tanken om Green Marble. Den er lun og delikat. Samt at den gir litt ekstra til rommet sin helhet synes jeg.

5. Jeg begynner på skole igjen i januar, så det er viktig at jeg iløpet av denne måneden bestemmer meg for hvilke fag og kurs som skal inngå i årsenheten jeg skal ta. Gleder meg veldig! Spennende, rett og slett.

6. Begynne så smått å glede meg til jul. Jeg har alltid slitt med at julestemningen ikke er eksisterende, men i år skal jeg gjøre alt for at det blir annerledes. Jeg skal gå til innkjøp av ny julestjerne til vinduet, småpynt og nye juleputer. Julestemning skal det bli, med andre ord!

7. Komme i gang med bloggen igjen. Den har dessverre måtte vike for mangel på energi og motivasjon for tiden, men er det en ting jeg virkelig liker, så er det å arbeide med bloggen. Den gir meg mye glede!

8. Være flinkere til å spise middag uten å ha TV på. Vi spiser alltid ved TVen, og jeg kjenner jeg heller vil fokusere på fine samtaler og ro rundt middagsbordet. Det høres kanskje rart ut, men føler det i det minste gir en fin glede i en ellers hektisk hverdag.

9. Arrangere jentekveld/tapaskveld med gode venninner. Jeg lever rett og slett for slike kvelder. Det er så utrolig koselig! Hva er det å ikke like med slike kvelder? God mat, god drikke og fine samtaler.

10. Besøke mormor og morfar, enkelt og greit.

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, TV-SERIER

Det er søndag, og en av de dagene hvor man virkelig kan slappe av. For meg betyr det kaffe på sengen, smågodt-rester til frokost og et hav av episoder av en deilig serie rullende på skjermen. Og siden det er søndag, tenkte jeg å tipse om den nyeste serien jeg har begynt å se på. Den er ikke sånn veldig ny i seg selv, men ny for meg, hah!

Kort fortalt handler serien om en enke med spesielle krefter, Cassie, og livet hun lever sammen med datteren Grace. En dag flytter det nye naboer inn i huset. Dette er den nye lokale doktoren og sønnen hans. Denne legen har store problemer med å akseptere måtene Cassie hjelper menneskene i byen på. Han tror ikke på midlene hun bruker, og det oppstår noen diskusjoner underveis her. Sønnen er også en håndfull, noe som Grace får kjenne på kroppen. Etterhvert vil det oppstår en kjemi som ingen kan unnlate å se. Denne serien er ganske "enkel" om jeg skal si det sånn, og jeg føler den er veldig fin til en søndag som dette. Behagelig, morsom til tider, og ganske skjønn. Håper dere vil like den!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, PERSONLIG

Det er lørdag, jeg har fri, og kaffekoppen har begynt å gjøre susen. Rart med det, den ene dagen i uken hvor jeg fint kan sove litt lengre, da våkner jeg halv 8 av meg selv.. Det er så typisk, hah! Til frokosten og den deilige koppen med kaffe, ble det til en forandring ikke serie-titting, men lesing av bok. Og ikke hvilken som helst bok, men Kristin Gjelsvik sin nye bok. Jeg har alltid vært stor fan av Kristin, og er ikke noe mindre fan etter å ha lest boken heller. Den er ærlig, sånn skikkelig også. Jeg kjenner meg så ufattelig godt igjen i tekstene, og oppgittheten over hvordan dagens samfunn faktisk er. Denne trangen til å operere seg til et annet og "finere" ytre - det forstår jeg meg rett og slett ikke på. Synes det er så trist at man skal føle på det å leve etter et viss "ideal", i stedet for å tenke at man er fin nok som man er. Vi har alle våre skavanker, og det tenker jeg er helt normalt. Men jeg vil ikke at mennesker jeg er glad i, skal føle et press på å se ut som andre mennesker, fordi det er sånn et vakkert utseende ser ut.

Det er ikke til å stikke under en stol at bloggere, eller rettere sagt influencere ,har stor makt i dagens samfunn og mediebilde. De har stor påvirkning med annonsene sine, men også det daglige som de selv driver med. Når det blir gitt rabattkoder på kirurgiske avdelinger, da har man rett og slett gått altfor altfor langt. Derfor synes jeg det er viktig at det finnes influencere som Kristin, som velger å stå opp mot dette helsikkes kroppspresset, og som utfordrer oss andre til å gjøre det samme. Jeg har også en kommentar med i boken til Kristin, noe jeg synes er litt ekstra stas - det må nesten være lov å si. Jeg håper vi alle kan tenke oss om noen ganger ekstra, før vi snakker ned om oss selv, og andre rundt oss. Det er ingen som tjener noe på negative kropps-kommentarer, uansett hvordan en måtte se ut. Jeg føler meg bra nok, gjør du?

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE
KNOT KNOT KNOT
Var det en ting som stod på ønskelisten før vi dro til Paris, så var det et armbånd fra Celine. Jeg har siklet på dette armbåndet i noe som føles som en evighet. Da jeg kom til Celine-butikken og prøvde det på, var det nesten et lite gledeshyl som kom ut av meg. Det var rett og slett helt perfekt! Jeg er ikke fan av for mye dill og dall, så dette passer meg veldig godt. Det er enkelt, klassisk og feminint. Går både til hverdags, men også til de anledningen hvor jeg skal pynte meg litt ekstra. Nå sikler jeg litt på øredobbene også, hah! Håper dere har en nydelig mandag, fine dere.

Likes

Comments