Det er så start at man bare møter folk, så bare ender det opp med at man vet absolutt alt om hverandre!

Setter veldig stor pris på at jeg har mange forskjellige venner. Men man har alltid de få som virkelig betyr alt og kan gjøre deg glad bare ved at de smiler!
Mine to aller (aller) beste venner heter jessica og Marte!

Har kjent jessica i 12 år og har alltid gått på skole med henne, ut vgs. Hun er så søt og kjenner ingen som ikke liker henne, skjønner ikke hvordan hun får det til! Beundrer at hun alltid gjør sitt beste og virkelig har lidenskap for det hun driver med!❤️

Liker at hun ikke gjør som alle andre, men heller gjør det hun føler er best for seg selv!!

Dette er jessica og meg klar for parteeey!

Marte! Ble kjent med henne fordi hun spilte på innebandylaget jeg begynte på i 8.klasse eller noe! Hun finner alltid på de rareste tingene og ler meg i hjel når jeg er med henne! Beundrer omsorgen hennes, hun bryr seg virkelig om alle mennesker rundt seg og vil alles beste!

Liker at hun er like glad i å feste som jeg er😎🎉

Her er vi klar for kosetur på byen💪🏼💪🏼💪🏼

Kunne skrevet romaner om hvor fantastiske de to jentene er! Kan fortelle dem alt og jeg vet at de ikke dømmer meg! (Jeg har for mye info om dem til at de kan det😎)

Gruer meg til å være så lenge borte fra dem. Men da vet jeg at det blir ekstra bra å møte dem igjen!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 45 Lesere

Likes

Comments

Dette året har bestått mye av jobb og derfor også mye penger. Mer enn jeg noengang har hatt selv, så kan ikke si at jeg har vært så veldig flink med pengebruk... Jeg har rett og slett blitt shoppinggal!

Jeg elsker å eie ting, følelsen av å kjøpe noe selv er ille deilig! Når det er betalt er det mitt.. Helt sykt! Rommet mitt er fylt med klær, har ikke noe mer plass i skapet og må gi bort ting ofte:(( men det er med veldig tungt hjerte<'3 minnes problemet hver gang jeg finner klær med prislappen på eller produkter som ikke er åpnet enda.
Eneste grunnen til at jeg kan leve med det er å vite at jeg ikke er alene! 🙈 og at folk faktisk kan være verre enn meg!

Sommeren har vært litt kjip shoppingmessig, siden jeg ikke har jobbet like mye og har hatt mindre penger. Da angrer jeg hvertfall litt etter jeg har kjøpt noe "unødvendig", i forhold til før.

Prøver å tenke på hva jeg tjente i fjor for å få litt forståelse over hvor ille det har vært og hvor mye penger jeg har brukt. Men prøver å tenke på hvor mye jeg har kost meg og ikke bare dritten ved å ikke ha muligheten ved å shoppe like mye lenger💔

Shopping fyller sjela med noe, vet bare ikke hva..

Likes

Comments

I dag gikk søsteren min (Christina) og jeg til Linderudkollen! Utrolig koselig å bruke litt tid med henne nå, siden hun er i militæret og jeg snart også skal dra. Man må utnytte tiden sammen når man kan❤️

Trodde ikke det var så mye jeg må fikse før jeg drar! Føler nesten at jeg forbereder meg og andre på at jeg aldri skal se dem igjen.
Prøver å bruke mye tid med alle, rydder ned rommet mitt, har perm fra jobb og setter vekk kaninene til noen venner.
Gleder meg veldig mye, det gikk ikke helt opp for meg før min siste dag før perm fra Leos lekeland.

Må minne meg selv på at rekrutten bare vare ca6 uker og ikke hele året. Da får man fri så man kan komme litt hjem.

Likes

Comments

Lever de chilleste dagene noensinne! Prøver å trene litt her og der, men man må unne seg litt fri også hehee.

Skal rekke å gjøre en del før jeg drar, men frister for mye å ligge i sofaen!! Men man finner vel alltid tid til alt!

Hun ser litt dum ut ass 😂❤️

  • 55 Lesere

Likes

CommentsLivet faller ikke sammen fordi ting ikke går etter planen! Vi har så sykt mange muligheter rundt oss hele tiden. Mennesker ser problemet før løsningen, så man trenger litt tid på seg til å finne den rette veien for seg selv!

Jeg hadde bestemt meg for å absolutt ikke ta et friår etter videregående. Men nå har jeg helt andre planer enn jeg hadde for et år siden!
Jeg prøvde å følge en strøm som gikk fortere enn meg.
Har lært mer om hvordan jeg liker å leve livet mitt, og ikke bry meg så mye om hva andre tenker er riktig for meg!

Å ta seg litt tid til å tenke og prøve noe annet enn skole er noe jeg virkelig anbefaler. Mener ikke at noe annet er feil for andre, fordi vi alle er forskjellige og velger forskjellige muligheter!

Det er mye man kan angre på, man kan føle at man burde gjort alt annerledes. Men hva kan man gjøre med det? Prøve noe annet!

Meg og en av søstrene mine (Caroline) på Gaustadtoppen! En av sommerens høydepunkter, litt fordi jeg var førststemann opp da!

Familiehunden vår! Lyser opp drittdager, sprudler av glede hele tiden. Drar meg med videre på joggeturer selv om jeg egentlig vil stoppe! 🙈

Kan se tilbake på et år med myye slit, men alt i alt mange bra erfaringer og opplevelser!!😁

  • 54 Lesere

Likes

Comments