Känner mig lovligt utvilad efter att ha spenderat två dagar i Stockholms skärgård, med bara bad, böcker o god mat på schemat.

Gled runt i singoalla-klänning från H&M, Ray Ban och Birkenstocks.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ibland behöver man inte göra det så svårt för sig, ibland behöver man bara gräva fram sina bästa basics. Kvällen är räddad!

Shoes - H&M / denim - H&M (in stores now!)

Likes

Comments

Bara en vecka kvar till tre (!) veckors semester. Eftersom det var tre år sen jag hade nån riktig semester så tänker jag verkligen njuta av det.

Har börjat packa så smått, handbagaget börjar ta form.

Hatt - Åhléns / Solskydd - Vichy / Klocka - Bulova / Ny kamera - Samsung NX500

Likes

Comments

Så var det äntligen dags för Ghost Busters! Vi passade på äta gott på Triangeln innan. Jag valde att köra på smårätter, Inlagda gotlandsbetor med getost o honung, örtstekt lax med björnbör, och sist en klassisk pasta med pesto. Mmmm!

Väska  - Stella Mccartney

Likes

Comments

New Year's Eve. I'm not really the one to enjoy New Year's normally, but this year i really did enjoy it. The theme was The roaring 20's, if you couldnt tell from the pic above.
I went for a black wig and jumpsuit from Asos.


Likes

Comments

Traskar ner till tågstationen för att möta upp min syster och hennes sambo. I helgen hittar ni oss i Göteborg! Vi ska hälsa på lite kompisar och fira mig, för jag fyller år på måndag. Glöm inte! Viktigt. Jag gillar uppmärksamhet.

Likes

Comments

Svettigt men skönt att träna vid 0700! När man ändå inte börjar förrän 0900 så är det lika bra att utnyttja tiden. Träna efter skola funkar inte för mig, jag tränar alltid före lunch om jag kan!

Likes

Comments

Längesen nu! Skönt att få lite tid och lust. Känner mig som en riktig nybörjare igen dock, haha.

Likes

Comments