Sommerles

Oj... selv om det begynner å bli en stund siden jeg leste disse bøkene, og siden det faktisk var sommer, skal jeg nå vise dere hvilke bøker jeg leste i sommer!

13 reasons why, Jay Asher

- Denne boken har jeg lenge hatt lyst til å lese og i sommer fikk jeg endelig tid! Handlingen i boken er litt ulik serien fra Netflix, men jeg anbefaler begge deler.

We were liars, E. Lockhart.

Boken kjøpte jeg i fjor sommer, men etter å ha lest ca 50 sider var jeg veldig forvirret og orker rett og slett ikke å fortsette. Da jeg begynte på boken i juli satt jeg meg veldig inn i familiekartet på en av de første sidene. Dette gjorde at jeg fikk mye bedre tak i handlingen.

Letters to the lost, Birgid Kemmerer

Da jeg var på biblioteket i Stavanger fant jeg denne boken helt tilfeldig. En av mine favoritt sjangere er romantikk og det fikk jeg mye av her!

En gatekatt ved navn Bob, James Bowen

En mer rørende bok skal du lete lenge etter. Jeg har ikke lest en selvbiografi på lenge så jeg angrer ikke på at jeg leste denne boken i sommer månedene.

Nærmere høst, Marianne Kaurin

Denne boken har jeg hatt hjemme i noen år, men har aldri giddet å starte på historien. Handlingen er veldig forskjellig fra noe jeg har lest før, nemlig hvordan jødene ble behandlet i Norge og i Polen. La meg si det sånn at jeg felte noen tårer....

Hva leser dere?

Liker

Kommentarer

#hverdag #strikk #foto