Sene innlegg

​Hei dere! De siste innleggene jeg har publisert de siste dagene har kommet ut veldig sent. Grunnen til det er rett og slett at jeg ikke har hatt tid tidligere på dagen. Som jeg har nevnt før så har jeg veldig mye på skolen nå, men det skal ikke hindre meg i å fullføre årets Blogmas!

I dag hadde jeg gym og kjemi på skolen. Jeg startet kl 10, så jeg fikk sove over en time lenger enn jeg vanligvis pleier i hverdagen. Det var veldig digg. Da jeg skulle ta bussen var det mange skolebarn på bussen så jeg måtte stå et godt stykke av turen. Det som var litt morsomt var at når de var på bussen var det veldig høyt lydnivå i bussen, men med en gang de gikk av så ble det helt stille. Det er sånn det er på bussen om morgenen vanligvis. Ingen sier et ord, og alle er opptatt av hva som skjer på mobilene sine, eller hva som blir sagt i podcasten de hører på.

I helgen tenker jeg å legge ut noen strikkeinnlegg. Jeg har laget mye småstrikk i det siste som jeg gleder meg til at dere skal se! Det er lett å strikke det jeg har gjort, og det passer bra som en ekstra julegave.

Nå skal jeg snart legge meg etter en slitsom, men lærerik dag. Vi snakkes i morgen!

Liker

Kommentarer

#hverdag #strikk #foto