Klarte jeg årets skolemål?

Før skolestart i fjor, satte jeg meg noen mål. Dette skulle hjelpe meg til å holde motivasjonen min oppe, og jeg kan vell si at det hjelp. Spørsmålet er om jeg klarte og fullføre alle?

♥ Bli kjent med nye rutiner

- Det gikk veldig fort å sette inn i skolen regler og rutiner. Det gikk også fort å venne seg til å ta bussen både til og fra skolen, samt å henge med i alle fag.

♥ Bli kjent med skolen

- I starten var det veldig rart å gå med de eldre elevene, men som nevnt vener en seg fort til det.

♥ Få nye venner

- I starten var vi en gjeng på nesten 14 personer. For meg var det litt mange så jeg og noen andre dannet en gjeng på 4, men hun ene gikk tilbake til den store gjengen så nå er vi kun tre. Det er litt dumt, men jeg håper vi blir flere neste år. Jeg har hvertfal blitt kjent med mange nye dette året"!

♥ Drikke mer vann

- Jeg føler jeg er flink til å drikke noe vann i perioder. Noen ganger drikker jeg utrolig mye, mens andre ganger drikker jeg nok under ett glass om dagen. Dette målet må jeg ta med meg til sommeren og videre til neste skoleår.

♥ Jobbe like hardt med fag som på ungdomsskolen

- Kan jeg bare skryte litt av meg selv her? Jeg hadde ikke forventet å få så gode karakterer dette skoleåret. Jeg viste at det kom til å bli vanskelig, hardt og det kom til å ta mye tid, frustrasjon og faktisk litt tårer til å komme gjennom skoleåret, men jeg klarte det... med glans. Jeg er så ufattelig stolt av meg selv og jeg kan nå endelig gi meg selv litt fri!

♥ Rekke opp hånda mer

- Dette var jeg veldig flinkt til å gjøre i starten av året, men etter jul så ble det ikke så mye som jeg skulle ønsket. Hvorfor det ikke ble så mye i andre termin vet jeg ikke. Dette målet må jeg ta med meg til neste skoleår, i andreklasse!

  • Skole

Liker

Kommentarer

#hverdag #strikk #foto