Dagen vi aldri glemmer

Det er merkelig, det er trist og det er vondt. Det føles ikke riktig at for syv år siden ble så mange liv ble revet vekk. Det føles helt absurd, selv så mange år etter.

Processed with VSCO with c1 preset
Jeg tror at uansett hvor mange år det går etter 22.07.11, vil det fortsatt være et sårt tema for mange og snakke om. Det vekker så mange minner, tanker og følelser. Denne datoen vil alltid være spesiell og det er absolutt noe vi må ta hensyn til, og ikke minst respektere.

De siste dagene har jeg hørt boken "Og det var kjærlighet" av Marit Trønnes på lydbok. Det var en rørende bok som nettopp handler om hvordan det var å miste en person som en var glad i, og ikke minst hvordan tiden etter var og er. Jeg ble utrolig rørt av hvordan 22.07.2011 ble skildret og ikke minst hvordan det fortsatt kan være dager hvor kroppen slår seg vrang og sorgen kommer tilbake. Jeg anbefaler alle til å lese eller høre en slik bok en gang.Til alle dere som sliter med vonde minner fra den grufulle dagen for syv år siden, vil jeg kun si en ting:det kommer en dag i morgen. Jeg sier ikke at det vil i morgen bli utrolig mye enklere, men dagene kommer og dagene går. Det kan være en hjelp i seg selv ♡

Liker

Kommentarer

#hverdag #strikk #foto