Bergen viste seg fra sin beste side!

Etter å ha gått rundt 18 800 skritt, er det veldig godt å endelig kunne slappe av. Dagen i dag har vært lang, men helt utrolig. Været har vært fantastisk og Bergen har vist seg fra sin beste side.

Vi startet dagen med en fantastisk frokost som jeg fortalte dere om i dagens første innlegg. Etter det tok vi bybanen til sentrum og videre gikk vi til Uib og Johanneskirken. Hagen ved universitet var fantastisk!

Etter å ha kjøpt noe å drikke (viktig å holde seg hydrert i varmen!) tok vi Fløibanen. Derfra var utsikten fantastisk og man kunne se utover hele byen. Et perfekt sted for å ta bilder for å si det sånn..

Bryggen er definitivt viktig å få med seg så den måtte vi se nærmere på. Man kun virkelig kjenne på at det var noen gamle bygninger siden det knirket nesten hvorenn vi gikk. Vi gikk også videre for å se Rosenkranztårnet og Håkonshallen.

Til slutt gikk vi til Torgalmenningen og Lille Lungegårdsvann. Så til vi bybanen til hotellet. Jeg og pappa dra raskt etter det for å handle mer mat og så satt vi en stund i resepsjonen siden pappa ville bruke Mac'en de har her.

Som dere sikkert ser så har dette vært en travel, men utrolig gøy dag! Vi har fått sett mye på kort tid og samtidig ikke besvimt i varmen haha.

Håper dere får en fin kveld videre! Vi snakkes i morgen

Liker

Kommentarer

minakanchan
minakanchan,
Høres ut som du har hatt det supert, og så kjekt å få sett så mye av Bergen 😃 Det er en veldig fin by, og veldig heldig med været også så det er jo helt topp, hehe 😊 Veldig fine bilder 😊
nouw.com/minakanchan
charlottestrikk
charlottestrikk,
Helt enig! Tusen takk! 😁
nouw.com/charlottestrikk

#hverdag #strikk #foto