Mallorca

God kveld, her kommer et lite bildedryss fra ferien vår på Mallorca.

Det var to spente barn som gledet seg veldig til å reise til syden. Vilde syns det var ekstra stas å ha med seg sin egen koffert.

To som var veldig reiseklare! Flyreisen gikk helt strålende, selv om Vilde ble litt "makk" og begynte å leke med jenten som satt på raden framfor oss.

Vi landet ikke før seint på kvelden, og Vilde var ganske trøtt, men hun så veldig mange prinsesseslott og borger (kirker) at hun ikke klarte å sove. - "Mamma, jeg har en god idé, vi later som at jeg er en prinsesse med langt hår ut vinduet", lille skjønningen.

Vi hadde ikke betalt ekstra for utsikt eller beliggenhet på rommet, men ble likevel fornøyd. Selve rommet var delt i to rom med skyvedører i mellom, veldig praktisk.

​Hotellet hadde et stort og flott anlegg, med flere restauranter, barer, bassenger, butikker, en lekeplass og scene. 

Det var fullt av sånne type leker på hele hotellet, så unødvendig! Jeg nekter å bruke penger det.

Det ble masse bading i bassenget! Jeg er ikke så glad i å bade i basseng, men ungene elsker det.

Og masse bading i sjøen, det liker mora og.

Vi digget all inclusive, god mat og mange restauranter å velge i, helt perfekt når vi har med barna, og de kunne forsyne seg med mat, snacks, is og mange forskjellige typer drikker hele dagen. Men joda, jeg gledet meg til "norsk" mat igjen etter en uke med all inclusive.

Hotellet lå et stykke fra sentrum, men det var en liten gate med noen butikker og restauranter i nærheten. Vilde ville så veldig gjerne ha det havfruekostyme, og hun ble så ivrig at hun til slutt datt inn i hele stativet. Og så skulle de jo ri da, og jeg er ikke så glad i hester, er redd for at de skal bite og trakke på meg, men Vildemoren syns det var veldig stas at mammaen måtte leie hesten. Det gjør jeg ikke flere ganger.

​Bamse var og populær. Vegard vant til og med en konkurranse, og fikk komme opp på scenen for å få diplom. 

Flyet var forsinket på vei hjem, og vi landet ikke i Bergen før midt på natten.

Vi hadde en veldig fin ferie, men jeg det blir nok likevel lenge til ferie på familiehotell og all inclusice igjen. Vi besøkte og Valldemossa, Por de Soler og Alcudia old town, det skal jeg legge ut bilder av en annen dag.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229