Fastelavensris

I dag har vi hatt besøk av brannvesenet som skulle ha rutinekontroll av peisen, brannslokningsapparat og røykvarslere. Jeg er ikke veldig glad i å få besøk av folk jeg ikke kjenner, og gruer meg alltid til small talken, der er jeg skikkelig elendig altså. Kontrollen gikk heldigvis veldig fint, og Vilde var så stolt av å ha to brannmenn på besøk. Det som var positivt var at jeg måtte rydde huset før de kom, det hadde jeg nok ikke orket å gjøre hvis vi ikke skulle ha besøk, hehe. Godt med alt som er gjort, og i morgen trenger jeg bare å vaske over gulvene, så er huset klart for helg.

Det har vært strålende vær her i dag, og til lunsj tok jeg og Vilde med oss sjokomelk og boller på lekeplassen. Selv om solen skinte som bare det, var det ganske kaldt, og vi måtte innse at vi hadde kledd på oss litt for lite klær, noe som er ganske typisk på denne årstiden. 

Siden Vilde har vinterferie fra barnehagen fikk hun ikke laget fastelavensris der i år, så vi bestemte oss for å gjøre det hjemme istedenfor, noe Vilde syns var veldig kjekt.

Fastelavensris:

- Bjørkekvister

- Fjær fra Hobbykjelleren og Søstrene Grene

- Streng

- Saks

Både billig, enkelt og fint.

#fastelaven #fastelavensris #gullkorndesign #kidsfashion #barneklær #hverdag

Liker

Kommentarer