Har du en drøm om at slå igennem på de sociale medier og gøre denne passion til din levevej? Måske har du en masse på hjerte, du gerne vil dele med omverdenen, men du ved ikke helt hvordan eller hvor, da der i dag er mange digitale medier at gøre brug af. Lader du dig ofte fascinere og drømme væk ved profiler på instagram, som du inspireres af og ville ønske flere fandt din profil mindst lige så spændende? Måske har du allerede stor succes og ønsker istedet sparring eller en mentor, der hjælper og motiverer dig med at opnå dine næste mål.

Ligemeget hvor på rejsen du befinder dig, er jeg her for at hjælpe dig med personlig branding online og give indblik i influencer marketing. Gennem 1-1 session får du 100 % fokus, og ved tidsbestilling får du tilsendt nogle spørgsmål som klæder dig bedst muligt på ift. at arbejde målrettet med en handlingsplan for din(e) platform(e). Du får de bedste redskaber, jeg har erfaret som værende altafgørende for ens gennemslagskraft på sociale medier og der er ligeledes mange guldkorn iblandt, som man ikke kan læse sig til. Jeg giver indblik i, hvordan du engagerer dit publikum, opbygger en større følgerscare, laver samarbejde med større influencers, bliver inviteret til events, gør dig synlig hos PR bueauer og generelt arbejder professionelt med dine platforme, som gør det muligt at tjene penge på din passion. Hos mig kan man ikke drømme for stort, så lad beskedenheden blive hjemme og gør dig klar til dit at gøre drøm til virkelighed.

Book din tid til 1-1 session her
Hvor: København, Frederiksberg
Opkald: Session kan også foregå ved opkald.

- - - - - - - - - - - - - - - -

Lidt om min rejse: Jeg har tidligere opstartet eget influencer event agency ASIGHT, været freelance SOME konsulent for visitfrederiksberg, ageret digital content creator for flere virksomheder og private, arbejdet med internationale brands og været signet i et agency med egen agent. I dag er jeg 100 % selvstændig og lever af min passion som fuldtids blogger, instagramer og YouTuber. På min YouTube kanal deler jeg i serien "business og blogging" forskellige råd ift. at arbejde professionelt med sine platforme og gennem 1-1 sessions hos mig privat hjælper jeg dig med personlig branding online!

Da jeg kastede mig ud som fuldtidsblogger ville jeg elske, hvis jeg kunne finde andre i branchen, der uddelte gode råd ift. måder hvorpå man bedre engagerer sit publikum, laver federe collager, redigerer billeder og video, får kontakt til PR-bureauer, kommer med til events, laver et professionelt mediekit, afrapporterer, hvordan affiliate links fungerer (og hvilke virksomheder der er gode), hvordan man kontakter virksomheder bedst muligt ift. samarbejde osv. Det har der helt sikkert været, jeg fandt desværre bare aldrig denne person, istedet har jeg tillært mig det hele gennem egen erfaring, og dét vil jeg dele med jer! Jeg opstartede min serie Business & Blogging, hvor jeg blev bekræftet i, at jeg ikke er alene om interessen for personlig branding online, og nu er jeg efter et par år i branchen klar til at dele alle mine guldkorn videre gennem foredrag, workshops og private sessions. Som start bliver det i fysisk form, hvor jeg selv er tilstede, og lokationen bliver København. På sigt er drømmen at kunne tilbyde online kurser.

Book din tid til 1-1 session her.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail.

Kontakt: info@charlottecaroline.com

Love, CC

YouTube
Charlotte Caroline