Header

Vi har ätit blåmusslor, jag har storstädat lägenheten och kollat på alla avsnitt av Younger. Igår var Adam borta över dagen så jag passade på att rensa skåpen, har så lite plats så behövde få undan lite. Adam kom hem och plockade tillbaka en del av det och SLÄNGDE saker. Jag hade tänkt lägga upp allt på vinden, men icke.

Idag ska jag träffa Louise, vi ska ta en sväng på stan. Kanske tar en promenad innan. Börjar bli lite rastlös efter denna superlugna helgen.

Under broccoli och morötter gömmer sig kalorisnåla nudlar och ägg. Min favoritmat just nu när man bara ska slänga ihop något snabbt. Har ätit det varje dag i en vecka nu tror jag, som vanligt när jag fastnar för något...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter precis just nu och äter denna gröna smoothie med min favoritsmak av Celsius till. Vaknade tidigt idag så har börjat kolla på Younger, tyckte att serien började lite konstigt, hoppade rätt in och man fick ingen information om någon eller något. Efter två avsnitt insåg jag att jag börjat på säsong tre istället för ett. Inte så konstigt att man inte fattar något.
T Y P I S K T mig! Men nu har jag börjat i rätt ände av serien och den är helt okej. Perfekt att slökolla på.

Likes

Comments

Hade en himla massa planer idag när jag var ledig. Vad jag har gjort? ingenting. Har legat i sängen med sjuk huvudvärk. Har försökt bota den med en superfrulle, massor med vatten, sova middag, Treo och Resorb. Inget av det har hjälp så nu är mitt sista försök en Celsius och det är nog bara att inse att jag på ett eller annat sätt verkligen är beroende av koffeinet. Eftersom att jag spenderade två veckor utomlands utan koffein och utan huvudvärk sitter det nog bara i huvudet, så störande!

Nu sitter jag i soffan och lyssnar på Adam Pålssons tolkningar på Ted Gärdestads låtar. Vet inte om det är för att jag såg filmen häromdagen (som jag älskade) men jag tycker verkligen om dom. Har Lyssnat och kollat på intervjuer och dokumentärer hela morgonen med och om Ted för att se vad som stämmer överens med filmen, så intressant.

Önskar att man såg palmer och blå himmel när man kollade ut genom fönstret och inte grå himmel och nakna träd.

Likes

Comments

För en vecka sedan kom vi hem från Gran Canaria. Var där i två veckor och gjorde absolut i n g e n t i n g. Har legat på rygg i en solstol hela dagarna, inte ens tagit någon långpromenad som vi annars brukar göra. Otroligt skönt och skulle gärna åka tillbaka idag, helst igår.

Jag är inget fan av flygplansmaten (som min pappa envisas med att beställa varje gång) så jag köpte en tapasbricka, faktiskt helt okej.

Vaknade upp till det här varje morgon. Första morgonen tog vi en toast och öl till frukost. Är man på semester, får man.

Första veckan var vädret lite sisådär, då fick det bli fotboll och drinkar en eftermiddag.

Paella skulle jag kunna äta till frukost, lunch, middag. Så gott!

Likes

Comments

Har inte fattat än att det snart är jul och nyår. Är långt ifrån klar med julklappar och har ingen aning om vad jag ska ha på mig på nyårsafton. Sitter och kikar lite på NELLY nu och lutar åt något svart (vad annars..??!) och några roliga smycken.

Föll pladask för dessa smycken från Lily and rose HÄR , HÄR och HÄR.

HÄR , HÄR och HÄR.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Black week startar idag och jag har redan fyndat. Har spanat in denna päls ett par veckor men bestämde mig för att hålla ut till black friday. Idag var det 25% rabatt så jag vågade inte vänta längre, mitt första men förmodligen inte sista kap för den här veckan. Finns HÄR i svart och andra färger.

Likes

Comments

I fredags lagade Adam lite lätt tapas som vi åt till IDOL. Igår var vi på stan en sväng och sen tog vi en middag på Cazanova, skönt att ha en lugn lördag för en gångs skull och vakna pigg på söndagen. Idag har jag förberett så mycket som möjligt inför farmors födelsedag imorgon. En låda med massa gott eftersom att hon inte önskar sig något och nu är bottnarna till favorittårtan i ugnen.

Likes

Comments