Nu var det sjukt länge sen jag skrev något här.. Jag har inte haft någon lust. Men mycket har hänt. Jag och Nicklas har flyttat ut ur lägenheten och bara några dagar senare gjorde vi slut. Det var ett gemensamt beslut och det känns verkligen rätt och det var faktiskt inte så jobbigt eller tungt som jag först trodde. Visst var det lite som att kliva ut i ett svart hål, vi har ju ändå varit ett par sedan jag var en liten sjuttonåring för fem år sedan, men det var värt de första dagarnas velande och funderingar. Nu, lite mer än en månad som singel, är jag lyckligare än på så länge.. För sanningen är att vårt förhållande mestadels var sjukt dåligt. Vi älskade varandra men vi var inte rätt för varandra överhuvudtaget. Jag ångrar inget, är glad för alla fina minnen och önskar honom det allt bra i livet. men mer än så finns inte kvar. Bara djup förståelse och vänskapskänslor.

Några dagar efter vårt break åkte jag med mammas släkt till Nice i Frankrike för att fira min morbrors 50-årsdag. Det var riktigt trevligt, fina middagar, strandhäng, kvalitetstid, lite party med mera.
När vi var klara där så tog jag, de flesta från min familj och min moster med familj tåget till Diano Marina i Italien för att spendera åtta dagar där. Massa sol, häng vid poolen och stranden, middagar, utgångar och bara livsnjutning :P träffade även mitt rebound där och blev överöst med italiensk romantik och det var precis vad jag behövde då haha.

När vi landade i Sverige natten till torsdagen den 27 juni så hade jag knappt sovit på 40 timmar, men det var bara hem snabbt, packa, sova och sen in till stan på morgonen för att ta tåget till Norrköping och Bråvalla Festival med min partner in crime Felicia. Vi hade en helt fantastisk helg tillsammans med våra vänner som också var där. Såg bland annat Avicii, Bullet For My Valentine, Macklemore & Ryan Lewis och Green Day, träffade mängder av sköna människor och bara hade det så jävla roligt.

När vi kom hem på söndagen var vi lagom slitna, och för mig väntade en veckas jobb innan jag nu njuter av semester igen. Det har blivit många sena kvällar med rosévin med vänner, utgångar i Stockholm och Vaxholm, massa häng med mina underbara systrar och i alla fall lite träning. Och sommar i Stockholm som singel, det är ju inte direkt dåligt utbud på snygga män precis. Haha ja hur som helst så njuter jag verkligen av livet just nu.

I augusti börjar jag på ett nygammalt jobb och det startar med en jobbresa till Italien. Sen ska jag även till Göteborg med ett av mina andra jobb och sen väntar ett år med trippeljobb och träning. Ser fram emot det.. Men inget slår väl semester, om någon fortfarande läser min blogg så önskar jag er en minst lika härlig sommar som jag har! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments