Hejsan.

Jag ha inte orkat använda min mobilknappt..,ha legat deckad i 2veckor nu får de räcka..
😢

Men det ha hänt mycket roliga saker också
😀👍🏻
Efter att jag varit hemma sen maj 2017 pågrund av att jag skulle flytta så,fick jag äntligen ett mejl om ett möte på Ica jah blev så glad så jag fick en dagligverksamhets plats på Ica 3 dagar i veckan mån-ons-fre 9-13.
😀😀👍🏻
Men blev sjuk så nya tag nu på måndag!!
Och på Torsdag så fyller jag och min kille år så man blir ett år äldre vill inte bli gammal hahah
Men idag ska jag till svärmor å ha det mysigt me henne ska se på melodifestivalen

Kram ha en bra dag!
❤️
Jag e ju rätt ny bloggare så mejla mej skriv om tips hut jag ska göra med saker för e så ny.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll.
Idag vaknade jag 13:20 klev upp och åt pizza rester heheh :D
Sen så gick jag och köpte snus till min älskling så att han skulle ha de då han vaknade.
Sen ha jag diskat och Sätt en bra film som heter Una.

Också har jag terpimålat ut min målarbok jag ha av Hanna Karlzon älskar att sitta och måla då jag börjar få ångest!
❤️

Nu ska jag se en bra film och bara mysa med killen!👌🏻😍❤️❤️

Sen så ska jag lyssna på en pod och sova. ❤️

Ha en fortsatt trevlig kväll så höres vi.
Kram på er 💕

Likes

Comments

Hej.

Nu ska ja skriva ett väldigt långt inlägg..

jag bodde med min mamma och pappa och mina 2 syskon,,men min pappa hade alckohål problem så mamma hade det väldigt jobbigt under en lång period,men nu är fri alcohålen ha varit det i 15-20 år så stolt över mina föräldrar<3 ,Men en dag så blev vi skikat till Sundsvall till ett ställe som kallas( Stjärnhuset - Stavning) där familjer bor så dom som jobbar ska se hur änns föräldrar kan ta hand om önns barn,Sen blem vi hemskikade.

Sen så gick det ett tag sen så kom soc och hämtade mej och körde mej till Edsele/Ramsele,Trivdes där men min fostermamma va inte snöll men bodde på en bondgård så hade massa djur de gillade jag för ja älskar dur <3,Mins inte så mö föt va så liten..


Men Sen så flyttade ja till Nyland till ett nytt familjehem där öven mina syskon va familjehemsplacerad så de kändes så bra få bo med sina syskon som man älskar.

Sen så en dag så ville mina fosterföräldrar göra utredning på mej..,För ja va så stressad inom mej å alt så ja nästan klättrade på väggarna,Men utredningen visade på att jag hade Lindrigutvecklingstörning,ADHD,Det va då men idag så tro ja att jag ha även Socialfobi å Deprisson..

Men där bodde ja i hela 11 år och jag va rädd i min familjehemspappa i 5 år för då han blev arg så blev han rasande så jag va rädd i hela 5 år..,Men detta med diagnos ha ju räddat mej ha fått all hjälp ja behövt..Men ha inte haft en lätt väg,Tappade mycket vönner med pågrund av alla diagnoser för ja visste inte hur ja skulle göra å alt,,svårt detta med vönner alltså..

Men jag och mina fosterföräldrar ha haft så mycker bråk men alla bråk ha ja tönkt efter så allt ha ju bleve så bra..

Jag ha provat så himmla mycket i mina dagar.. men allt ha gått å fixat..

Jag va tillsammas med en kille i skåne som ja nun efter fått reda på va en tjej,De va en gång ja skulle hem som ja missade tåget så fick sitta och vönta i stockholm från 16-11 de va läskigt sitta där helt ensam..tyst å läskitg..,Sen en gång då eva min mamma skulle fa 50 årsfest så åt ja varje gång någon an gästerna tog mat,Gjorde så för ja va så jävla stressad och skit..

Men ja är så glad att just ja ha fått all den hjölp jag ha fått..visst jag ha bleve mobbad men fan dom som mobbar mår bara dåligt själv..<3


Jag ser ut som en helt vanlig tjej de e jag också men jag har mina diagnoser,Men utan alla dessa diagnoser skulle ja inte va den person jag är helt enkelt..Jag ha fortfarande saker å jobba på med den kommer,ha sämsta sjölvförtroende,Men det e bara att jobba på saker så blir de böttre,<3

Jag är på nåt sätt stolt över mej sjölv öndå <3Likes

Comments

Godkväll.
Idag vaknade jag kl 12:30 av mitt larm,jag klev upp tog ett glass mjölk,Sen gick jag och min kille och fixade viktiga papper på Swedbank.

Sen så åt vi lunch på grillköket,Sen gick vi och handlade lite mat och viktiga saker till hemmet. 😢👍👌

Sen så ha jag diskat lite glas vi gick och lagat mat och bara chillat framför tvn
Börjar jobba snart så få ta chansen på ledigheten man får,Men ja vill så gärna börja jobba för är så less på att gå hemma nu. :/

Just nu ligger jag p tänker på vad jag ska lägga upp här på bloggen.
Ha en fortsatt bra kväll alla.
Vi hörres kram på er ❤️

Likes

Comments

Tjeniz ^.^
Idag startade jag dagen med att äta en fil och cornflakes frukost med apelsinjuice,Sen gick jag och hämtade ut 2 paket från Ikea och ett från apotea.
Sen så ja jag bara legat i sängen och haft huvudvärk åh magont :(

Sen vid 18 gick jag och min pojkvän hem till min pojkvänsmammas väninna för att hämta saker som vi skulle få,De va två svarta fåtöljer,glas,Så himla snällt.,Sen gick vi hem och dammsög och satte oss och såg på Masterchef
❤️
Sen ha jag tagit en kort promenad i snöstormen för att handla på Ica,Som snart kommer bli min nya arbetsträningsjobb plats,börjar där på onsdag 31/1 kl 9-13 efter att ha varit hemma sen maj 2017
Nu ligger jag i soffan och ska se ett avsnitt av farmen,Sen sova för ska upp och fylla i viktigt ta papper för att sen gå till banken fixa massa skit,Sen ta en promenad.
Men godnatt mina underbar följare
Kram sov gott med er så höres vi imorgon/senare i dag
❤️

Likes

Comments

Nu ha jag äntligen skapat en blogg igen efter långt uppehåll så ska jag börja igen!
Min blogg handlar om min vardag och kommer att skriva om min diagnos och min barndom å allt möjligt nämligen,Men mer kommer imorgon så,ville bara berätta vad min blogg ska handla om.
Ska fixa till bloggen lite mer så den ser finare ut!
Måste ta och sova har sovit 3 timmar inatt bara så

Kommer att komma upp bilder å massa annat

Likes

Comments