Flytta hemifrån och blivit med katt

Postad i: Gott och blandat

Heeeej!

Det vart ett tag sen. Har bestämt mej för att börja blogga igen och jag hoppas att ni är lika taggade som jag. Det har hänt såååå mycket sen vi sågs sist. Jag har skaffat mej ett jobb, blivit med katt och flyttat hemifrån!!! Hur kul? Jag har har inte flyttat själv, utan med min pojkvän. Trodde verkligen inte att jag skulle flytta hemifrån såhär tidigt, men jag trivas otroligt bra. Bor fortfarande kvar i samma stad som jag gjorde innan, har bara flyttat till ett annan del av stan, kan man säga. Jag bor iallafall i en tvåa med min pojkvän och våra två katter.

Kenzo

Morris

Kenzo är min katt. Fick han av min underbara mamma när jag fyllde år. Han blir snart fem månader och är så himla underbar. Morris är min pojkväns katt. Han är sex månader gammal, så ca en månad äldre än Kenzo. Morris köpte vi faktiskt här i dagarna. Kenzo har nämligen kommit in i någon trotsperiod och vi tror de kan bero på att han känner sig ensam. Så vi valde att köpa en liten kompis till honom, vilket vi tror kommer bli dunder. Han har ju en liten kompis hemma hos min mamma, som vi tyvärr va tvungna att sära på när jag flyttade.

Tanken är, eller ja, vi ska ju såsmoningom kastrera båda katterna. Så om ni vet någon djurklinik som är bra på sådant i Skåne får ni gärna höra av er!

Annars rullar livet på ganska bra. Jobbar ganska mycket nu och bara natt, vilket jag tycker är ganska skönt. Är väldigt morgontrött av mig så kvällsskift passar mej så mycket bättre. Ända negativa är att jag inte träffar min kille lika mycket nu. Då han jobbar dag, så slutar han när jag börjar. Men så är de, pengarna måste in..!

Nä nu för jag börja avrunda. Hör senare!

XOXO ??

Gillar

Kommentarer

Cinaerixon
Cinaerixon,
Önskar dig en bra dag på jobbet 💕
nouw.com/cinaerixon