Header

1. Jag gillar inte killar som röker.
2. Jag tycker långt hår är snyggt på killar.
3. Jag har gått på 5 olika skolor/gymnasium.
4. Jag är inte särskilt rädd för spindlar eller ormar.
5. Jag är inget fan av tatueringar och piercingar.
6. Jag tycker bäst om att kolla på kriminalare, thrillers och action.
7. Läsa böcker är inget för mig.
8. Jag funderar på att gå GMU (grundläggande militär utbildning).
9. Jag är lite av en shopaholic.
10. När jag börjat skratta har jag svårt att sluta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har nu fått hem detta skal (By Malene Birger) och jag tycker det är så himla fint!! Det är enkelt men sticker ändå ut och framför allt så passar det till alla möjliga outfits, ifall du nu känner för att matcha! Skalet blir ditt för endast 299kr!!

Likes

Comments

Denna dagen har gått väldigt snabbt, slutade skolan 10 över 11, åt lunch på Kosan, tog bussen hem och sen har jag i princip bara tagit det lugnt. Har dock hunnit se två filmer. Avslutade med "The Proposal", en mycket bra film!!! Nu ska jag gå och lägga mig så godnatt allihopa!!

Likes

Comments

Hej!

Idag har vi haft en hälsodag i skolan med många intressanta och känslomässiga föreläsningar. De olika föreläsningarna handlade om normalitet, nazism, feminism, rädsla, ångest, bortgång, den allmänna hälsan och avslappning. Jag lärde mig bland annat att det är viktigt att vara modig i jobbiga situationer, våga säga ifrån fast det står emot. Sammanfattningsvis var det en mycket lärorik dag och jag har fått med mig flera nya tankar!

Likes

Comments

Idag har vi gått upp hyfsat tidigt, ätit frulle, shoppat, ätit kina-buffé till lunch, fikat på ett mysigt ställe där vi sänkte medelåldern ;) och gått på bio! Vi såg "How to be single" och den var riktigt bra, helt klart värd att se!!
Imorgon blir det resa hem igen vid 3 tiden, men har fortfarande lite tid kvar att spendera.

Kram

Likes

Comments

Då var vi framme i Stockholm, som vi har längtat! Tågresan kändes kort och vi spenderade tiden på att spela kort och äta exotiska frukter som vi hade köpt med oss. (Ananas, melon, jordgubbar och vindruvor) Vi var framme vid lunchtid och checkade först in på vårt hotell. Sedan gick vi ut och käkade och shoppade en massa. Uppdatering på vad jag köpt/köper i Stockholm kommer läggas upp inom några dagar!!

Godnatt!

Likes

Comments

Sorry för sen uppdatering men har inte haft någon tid över till bloggandet. I vilket fall som helst har jag haft ett bra lov hittills! Jag och några kompisar överraskade en vän i fredags som fyllt år, vi åt massa frukt doppat i choklad och spelade spel och hade en mysig kväll tillsammans!

Natten till idag sov jag hos min kusin i stan. Igår eftermiddag körde vi på en liten roadtripp och låg sedan i hennes säng och kollade några avsnitt av "Mammor & Minimodeller" från 2012. Senare på kvällen såg vi en sjuk film så kallad "Uninvited" som handlade om någon psykopat, men den var faktiskt ganska bra!

Idag har jag packat väskan för imorgon bär det av till Stockholm! Jag, syrran och hennes pojkvän ska ta tåget dit och bara ha det kul!!

LY

Likes

Comments

I den här kalla vardagen finns det inget bättre än att kolla på sommarbilder och redan nu börja planera in allt roligt man vill göra!! Denna sommaren ska jag främst jobba mig igenom på ett underbart jobb där jag nu kör min tredje sommar. Sommaren 2016 kommer bli SÅ grym!!!

Varma kramar till er!!

Likes

Comments

Idag var det en rolig dag i skolan. Det började med en juridikredovisning, den var väl lite mindre rolig. Men lektionen därefter fick vi tjejer i klassen sminka killarna, även killarna sminkade varandra men det blev ju sådär... Till lunch blev det en kycklingsallad med Ramlösa citron, sen blev det en onyttig glass på BK efter. Ikväll har jag skrivit klart min hemtentamen i samhällsekonomi och tittat på The Longest Ride, en mycket fin film!!!

Good night everybody <3

Likes

Comments