Pizzatime

Allmänt

Hello friends!
Vad ska jag säga om denna dag.. Johan gick till jobbet vid 08.30, jag åkte ner till Målilla för att gå en långpromenad med mamma, Sanna och systersönerna. Det var en helt underbar promenad, solen sken och det kändes nästan som vår ute. I januari liksom. Promenaden slutade på 9km och direkt efter så åkte vi till Vimmerby för att leka med barnen på Kalles Lek och Lattjo. Det var ganska mycket folk där idag vilket innebar att jag hade att göra för att hinna med lilla Oscar när han försvann in ibland alla leksaker och alla barn. Haha! Älskar dock att se Oscars leende när man är där inne och springer runt och leker. Idag kom dessutom Kalle själv in och hälsade på alla barnen - vilken lycka för dem. Så länge som man var inne i lokalen så var man pigg och alert men sekunden jag klev utanför dörrarna och satte mig i bilen så blev jag helt galet trött. Skulle faktiskt kunnat somna i bilen påvägen hem. Jag var helt slut! Så när jag kom hem till lägenheten så var Johan redan hemma och vi spenderade då en timme i soffan och tittade på ett avsnitt Designated Survivor. Måste säga att säsong 2 inte alls är lika bra som första säsongen, tyvärr.

Vid klockan fem var det dock bara att byta om till träningskläder och följa med Johan till gymmet. Det blev ett benpass utöver det vanliga så vi får väl se om jag kan stå imorgon. Vi testade faktiskt lite nya övningar idag som kändes riktigt bra så jag hoppas ändå på något sätt att man får träningsvärk i de musklerna så man känner att de gav lite extra.

Efter gymmet hoppade jag in i duschen, lade på en ansiktsmask och oljade in håret medan Johan gick iväg till pizzerian och hämtade våra pizzor. MUMS! Så nu ligger pizzan i magen och resten av kvällen kommer att spenderas i soffan. Det gäller bara att hitta en bra film som vi kan kolla på. Någon som har något förslag? :)

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Sååå gott med pizza! Mums! Kramnouw.com/malinkirstine
charlottahagg
charlottahagg,
Visst är det!! Pizza är livet (A) Älskart!! KRAM <3nouw.com/charlottahagg
amandasääv
amandasääv,
charlottahagg
charlottahagg,
Ja, huuur gott som helst!! 😃 nouw.com/charlottahagg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229