Kvällsrundan

Allmänt

Hej till världens bästa läsare!
Imorgon är det troligtvis sista dagen på jobbet och sedan går jag på semester i fem veckor. Jippie!! Jag är så sjukt taggad på min semester nu att det är helt galet. Jag vill ha långa sovmornar, börja dagen med en promenad och sedan gå till gymmet. Åka till sjön, hälsa på vänner och familj. Sola, bada, grilla och gå mysiga långpromenader på kvällarna tillsammans med älsklingen och avsluta dagen hemma i soffan med ett glas rött. Åhhh vad bra det kommer att bli!

Igår blev det inte så mycket uppdatering här på bloggen för jag jobbade in varenda minut jag kunde för att sedan sluta vid 14.30. Vid klockan tre samlades vi nämligen hemma hos mina föräldrar där det bjöds på mat inför fotbollsmatchen mellan Sverige och Schweiz. Helt fantastiskt att vi är vidare till kvartsfinal - jag kan knappt tro det själv. Att vi sedan får möta England är ju bara såå spännande. Om vi, mot all förmodan, går vidare till semifinal så har jag dock ett problem.. Semifinalen spelas på onsdag kl 20.00, alltså nästan exakt när Johan och jag ska se Ed Sheeran på Ullevi. Hur fasiken löser vi det? Johan har redan sagt att han vill se matchen så jag får väl gå på Ed Sheeran och sen får han komma dit när det är slut? Nu vet vi iofs inte om det blir så men tänk OM. Helt omöjligt är det faktiskt inte, inte om vi spelar lika bra som vi gjorde mot Mexico.

Idag har jag bara jobbat och myst med älsklingen. Han hade mackor redo när jag kom hem och sedan begav vi oss ut på en långpromenad. Det slutade med 8,5km och vi var helt slut båda två. Jag har dessutom sprungit tre dagar i rad innan denna promenad så mina ben är helt slut nu. Denna kväll kommer dock att spenderas i soffan och för första gången på riktigt länge så ska vi inte titta på fotboll. Äntligen fick jag bestämma och det blir Morden i Midsomer!!!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
OMG vad underbart med semester!! LOVA att verkligen njuta <33nouw.com/matildaberlin
charlottahagg
charlottahagg,
Det lovar jag!! 😃 . KRAM <3nouw.com/charlottahagg
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Guu så härligt med semester, njut som bara den!! <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg