Jobb, gym & taco-torsdag

Allmänt, Träning

Hej på er!
Vad händer hos er? Jag började skriva på detta inlägg redan kl 18 då jag satt i köket och höll på med maten men Albert klev innanför dörren innan jag hann skriva klart så därför laddas det inte upp försen nu. Bättre sent än aldrig :)

Jag skulle egentligen berätta om att jag varit ute på kontrollinventering idag och därmed spenderat en del tid i bilen då inventeringen var på annan ort. Därefter jobbade jag ifrån kontoret i Vimmerby där även en kär vän till mig jobbade just idag så denna arbetsdag blev riktigt rolig. Vi pratade om allt möjligt, högt som lågt, men dagens största samtalsämne var nog ändå bröllop. Alltid lika kul att prata om! Jag åkte ifrån jobbet ca 15.40 och drog då direkt till gymmet där jag mötte upp Johan och vi körde ett kort men intensivt pass. Vi hade vilodag igår så det var tungt på gymmet idag men så kan det ju vara ibland. Bara att hålla ut så går det bättre nästa gång!

Efter gymmet åkte vi hem, jag hoppade in i duschen och började att laga tacos. När maten var klar kom Albert över på lite taco-torsdag efter sin fotbollsträning. Superkul att höra om hur det går för honom då det är fullt ös med fotbollen i hans liv. Så nu har vi suttit i någon timme och pratat om allt möjligt. Albert åkte för en liten stund sedan men jag sitter kvar här i soffan för Oliver har lagt sig så mysigt bredvid mig. Vågar knappt röra på mig för det är inte så ofta som vår katt är så gosig som han är just nu. Johan klagar dock inte för han såg sin chans att spela lite FIFA innan det är dags att gå och lägga sig.

Sammanfattningsvis så har det hänt ganska mycket idag men bara en massa roliga saker. Torsdagar borde vara såhär oftare!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg